A Salzburgtól búcsúzó Lothar Matthäus új munkahelye a Megyeri út?

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 23:43
Két év után visszatérhet Magyarországra Lothar Matthäus: a legutóbb az osztrák Red Bull Salzburgnál dolgozó szakember az Újpest sportigazgatója lehet. Az ötlet Pellady Péter fejéből pattant ki. Dányi Szilárd, a lilák ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta: egyelőre csak tájékozódásról van szó.
Lothar Matthäus ismét hallatott magáról
Farkas József (Ns-archív)
Lothar Matthäus ismét hallatott magáról
Lothar Matthäus ismét hallatott magáról
Farkas József (Ns-archív)
Lothar Matthäus ismét hallatott magáról

Bár a sajtóértesülések szerint Lothar Matthäust szerződésbontással elküldték az osztrák Salzburg csapatától, maga a német szakember egészen másként kommentálta saját helyzetét.

Szerinte 2008 nyaráig érvényes szerződése van a klubbal, de hát nem is ő lenne Lothar, ha nem lennének körülötte megint különös ellentmondások. És akkor sem, ha nem lennének máris új ajánlatai.

Többek között egy olyan lehetőség, amely szerint Újpesten venné át a sportigazgatói feladatot, amennyiben a klub elfogadja Matthäus magyarországi barátjának, Pellady Péternek az ajánlatát, és egy nagy szponzor, az Európa nagy klubjainál is teret nyert Betandwinnel együtt a volt világbajnok és aranylabdás némettel is szerződést köt.

A részleteket – többek között a magyar válogatott egykori szövetségi
kapitányától, magától Lothar Matthäustól –
a nyomtatott Nemzeti Sport pénteki számában olvashatják!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik