Az MK-elődöntő után a bajnokin könnyedén nyert a Beránek-csapat

Vágólapra másolva!
2007.04.20. 21:06
Nagy iramú, színvonalas mérkőzést játszott egymással a Diósgyőr és a Debrecen. Bár az eredmény ellent mond, a hazaiak alaposan megnehezítették a bajnokesélyes dolgát. A vendégek azonban jól használták ki helyzeteiket, és egy félidőnyi játékot követően behozhatatlan előnyre tettek szert. A folytatásban a DVSC két látványos találattal növelte előnyét.
Sidibe parádés megmozdulás végén talált a diósgyőri kapuba
Meggyesi Bálint
Sidibe parádés megmozdulás végén talált a diósgyőri kapuba
Sidibe parádés megmozdulás végén talált a diósgyőri kapuba
Meggyesi Bálint
Sidibe parádés megmozdulás végén talált a diósgyőri kapuba

LABDARÚGÓ NB I


DIÓSGYŐR DVSC-TEVA
25 Szalma 12 Balogh J.
66 Farkas V. 22 Bernáth
13 Rubint 16 Komlósi
33 Hegedűs Gy. 17 Mészáros N.
4 Sadjo 6 Takács Z.
23 Sipeki 30 Kiss Z.
8 Vitelki 5 Vukmir
81 Katona 4 Leandro
10 Foxi 19 Dzsudzsák
83 Simon A. 26 Sidibe
14 Douva 32 Sztojkov
Vezetőedző: Vezetőedző:
Csank János Miroslav Beránek


Gólszerző: Simon A. (56.), ill. Dzsudzsák (8.), Sztojkov (29.), Mészáros N. (38.), Dzsudzsák (61.), Sidibe (71.)
Csere: 4 Sadjo helyett 5 Binder (a szünetben), 83 Simon A. helyett 88 Huszák (57.), 8 Vitelki helyett 9 Faggyas (79.), ill. 32 Sztojkov helyett 21 Thierry (60.), 5 Vukmir helyett 9 Sándor T. (71.), 19 Dzsudzsák helyett 7 Dombi (74.)
Sárga lap: Huszák (66.), ill. Leandro (26.)

Szavazás

Ön szerint ki nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A keddi győzelem ellenére, Miroslav Beránek három helyen is változtatott a debreceni kezdőcsapaton, hiszen Zsolnai Róbert és a francia Jimmy Tchana nem volt a pályán a mérkőzés kezdetekor, csakúgy mint a hatalmas bravúrokat bemutató Csernyánszki Norbert kapus sem.

Ellenben ott toporgott a kezdőkörben a szenegáli Ibrahim Sidibe, akinek a 83. percben szerzett góljával nyert a Debrecen az említett Magyar Kupa elődöntő első összecsapásán.

Nos, a DVSC ezúttal nem várt a találkozó végéig, és Dzsudzsák Balázs révén már a nyolcadik percben vezetést szerzett. A bekapott gól felbőszítette a hazaiakat, és tíz perc alatt három hatalmas gólhelyzetet alakított ki, amelyeket azonban el is vétett.

A vendégek sikeresen átvészelték a diósgyőri rohamokat, és az első ellentámadásból növelték előnyüket. Az újabb bekapott gól kissé megrogyasztotta Csank János gárdáját, amelyet a listavezető ki is használt, és a 38. percben eldöntötte a bajnokit.

A folytatásban a Diósgyőr előtt felsejlett, hogy szorossá teheti a mérkőzést, miután Simon Attila szépített. A DVSC azonban ismét megrázta magát, és Dzsudzsák, valamint Sidibe szenzációs góljaival kiütéses győzelmet aratott.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik