Halmosi Péter a Plymouthban folytatja

Vágólapra másolva!
2007.01.09. 17:10
Angliában folytatja pályafutását Halmosi Péter, a Debrecen válogatott futballistája. A középpályás egyelőre fél évre, kölcsönbe kerül a Plymouth együtteséhez, de ha az angolok elégedettek vele, további három évre szerződtethetik.

A balszélső távozását már tavaly biztosra vették a Debrecen, akkor próbajátékon vett részt a skót Celtic csapatánál, de akkor nem jött létre az üzlet.

A 27 éves játékos most azonban tényleg eligazol a csapattól, de nem Skóciába, hanem Angliába, a másodosztályú Plymouth csapatához.

Halmosit egyelőre fél évre veszi kölcsönbe az Ian Holloway által irányított együttes, de amennyiben elégedettek vele, akkor további három évig a Plymouth gárdáját erősítheti.

A DVSC hivatalos honlapja szerint ha az angolok végleg szerződtetni akarják a magyar játékost, akkor 400 ezer fontot kell fizetniük érte, ebben benne van már a kölcsönadási díj is.

A Plymouthnak már van magyar játékosa Buzsáky Ákos személyében, és a ferencvárosi Tímár Krisztiánt is szeretné szerződtetni a klub.

A játékossal készített interjút, valamint az átigazolásról háttérinformációkat a szerdán megjelenő Nemzeti Sportban olvashat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik