Nikolov Balázs Norvégiában folytathatja

PATAKI GYULAPATAKI GYULA
Vágólapra másolva!
2006.03.27. 09:34
Címkék
Elhagyhatja a Debrecen együttesét Nikolov Balázs. A több poszton bevethető válogatott játékos Norvégiába utazott tárgyalni és ha sikerrel jár, akkor a Ham-Kam együttesénél folytathatja.
A válogatott játékost a Ham-Kam együttese vinné
A válogatott játékost a Ham-Kam együttese vinné
A válogatott játékost a Ham-Kam együttese vinné
A válogatott játékost a Ham-Kam együttese vinné

Nikolov Balázs vasárnap még gólt fejelt Vlaszák Géza hálójába az Újpest elleni mérkőzésen, majd repülőre ült és Norvégiába utazott.

Szilágyi Sándor ügyvezető igazgató a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, hogy Nikolovot már néhány hete megkereste a skandináv Ham-Kam gárdája és megfelelő ajánlat esetén a Debrecen nem gördít akadályt a távozása elé.

A játékos menedzserével együtt utazott Hamar városába. Szilágyi Sándor arra nem tudott választ adni, hogy a válogatott játékosnak próbajátékon is be kell-e bizonyítania a tudását, vagy csak tárgyalni hívták ki. Nikolov várhatóan szerdán érkezik vissza Debrecenbe.

A Ham-Kam együttese a 2005-ös norvég bajnokságban a 10. helyen végzett, egy ponttal megelőzve a már osztályozóra kényszerülő Moldét. Az együttes még sohasem nyert bajnokságot, legjobb eredménye egy bronzérem még 1970-ből.

Nikolov egyébként az Újpest elleni bajnokin védekező középpályásként lépett pályára a Debrecenben, és ez a szerepkör az utóbbi időben hiányposztnak számít a bajnokcsapatnál, ugyanis majdnem minden bevethető játékos kidőlt.

Supka Attila, a hajdúságiak vezetőedzője kérdésünkre elmondta, hogy a sérültjeik közül Habi még hosszú ideig harcképtelen, Vukmir jövő héten már az együttessel edzhet, míg a héten már Virág Béla, Komlósi Ádám és Kiss Zoltán is bekapcsolódhat a közös munkába, tehát a hétvégi, diósgyőri mérkőzésen valószínűleg már több lehetősége lesz a csapatösszeállításra a szakembernek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik