Sándor Tamást a válogatottba!

KIRIPOLSZKY TAMÁSKIRIPOLSZKY TAMÁS
Vágólapra másolva!
2005.08.05. 00:56
Címkék
A Hajduk irányítója, a Real Madridhoz készülő Niko Kranjcar a visszavágón is észrevétlen maradt a debreceniek játékmesteréhez, Sándor Tamáshoz képest. Sok egyéb ok mellett ezért is juthatott magabiztosan a DVSC-AVE Ásványvíz a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik körébe.
- Valóban olyan pokoli volt a hangulat a Poljud-stadionban, mint ahogyan azt előre beharangozták?
- Félelmet egyáltalán nem éreztünk - mondta Sándor Tamás. - A Loki-tábor egy idő után hangosabbnak bizonyult a hazai fanatikusoknál, ami nyugtatóan hatott ránk.
- Kedden Manchesterben lesz fellépésük, az Old Traffordban. Vannak, akik úgy vélik, a Loki jelenlegi formájában nem esélytelen az angol sztárcsapat ellen sem.
- Mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy a Real Madridnak vagy éppen a Manchesternek sikerült volna-e nyolc nullás összesítéssel elbúcsúztatnia a horvát bajnokot, ám ebből messzemenő következtetést nem szabad levonni. Ne feledjük: leendő ellenfelünk a világ egyik leggazdagabb klubja, fantasztikus játékosokkal a keretében. Maradjunk a földön, de bizakodjunk! Bízzunk abban, hogy sikerül két jó meccset vívnunk az angolokkal, s abban, hogy a futballban vannak csodák. Ki gondolta volna például, hogy a skót Celtic a szlovák bajnok Petrzalka ellen vérzik el vagy azt, hogy az ukrán Dinamo Kijevet egy svájci gárda, a Thun üti el a további küzdelmektől.
- A Sport2 szakértői, Nyilasi Tibor és Zombori Sándor felvetették: válogatottként akár a remek formába lendülő DVSC is megvívhatná a hátralévő világbajnoki selejtezőket. Mit szól ehhez ön, aki barátjához, Dombi Tiborhoz hasonlóan lemondta a szereplést a nemzeti együttesben?
- Most megfogott… Ha nemet mondanék, azokat hagynám cserben, akikkel nap mint nap együtt játszom. Ha meg igent… Ebbe inkább ne is bonyolódjunk bele…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik