Vasas: kettétörhet egy karrier

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2005.08.01. 22:22
Címkék
A bajnoki nyitány Vasas-Győr találkozóján Majoros Árpád máris a hazai szurkolók kedvencévé vált. Az újonc beállítására még az első félidő 32. percében sor került, amikor is egy brutális belépő nyomán cserére kényszerült az angyalföldi gárda. Az eset éppen a hazai kispad előtt történt, bár azt az ülőhelyi részről is látni lehetett, hogy kirívó sportszerűtlenség történt.
Regedei Csaba, a győriek labdarúgója úgy talpalta le Kiss Györgyöt, hogy a védőt hordágyon vitték le a pályáról, s a gyanú szerint keresztszalag- szakadást szenvedett, és minimum fél év pihenő vár rá.

Sápi Csaba játékvezető az eset közelében állt, ám csak sárga lappal büntette az ETO futballistáját. A vasárnapi televíziós összefoglaló azonban megmutatta, hogy ezért a belépőért bizony piros lap járt volna, éppen ezért a Vasas vezérkara nem hagyja annyiban a dolgot. Konzultálva a klub jogászaival, elképzelhető, hogy hivatalosan is eljárást kezdeményeznek Regedei Csaba ellen, hiszen olyan sérülést okozott Kiss Györgynek, amely akár a hátvéd pályafutása végét is jelentheti.

A Vasasnál egyértelmű a cél: példát statuálni, valamint felhívni a fegyelmi bizottság figyelmét arra, hogy a futballpályákra nem illő cselekedetek ne maradjanak büntetlenül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik