NB I B: Haladás-Szolnok 0-0

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2005.04.29. 22:34
Címkék
SÁRGA LAP: Remili (Nagy Gábort buktatta) a 28., Imre (Kotula lerántásáért) a 76. percben

KIÁLLÍTVA: Seper a 36. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:5 (4:1)

36. perc: Kurucsai Kornél rosszul sikerült kirúgása után Disztl Dávid csapott le a labdára, majd a Haladás térfelének közepétől kapura húzott vele. Seper Ákos indult utána, aki hátulról buktatta a vendégcsapat csatárát. Ezért a játékvezető kiállította a Haladás játékosát.

Az első játékrészben a Haladás birtokolta többet a labdát. A mezőnyben szépen, formásan adogattak a szombathelyiek, de a kapura nem sok veszélyt jelentettek. Távoli lövésekkel próbálkoztak, amelyben Jagodits Gyula járt az élen. De hiába volt több próbálkozása a középpályásnak, Rézsó Péternek mindent sikerült hárítani. A tíztagúra olvadt hazai csapat nem adta fel a küzdelmet, továbbra is bátran kezdeményezett.

A szünet után a vendégcsapat vette át a játék irányítását, mégis a hazaiaknak adódtak helyzeteik. A 60. percben megszerezhette volna a vezetést a Haladás, amikor Nagy Gábor nagy lendülettel a jobb oldalon elfutott, már a tizenhatoson belül járt, amikor Kővári Gábor buktatta.

Schimmer Szabolcs (fehérben) veszélytelen volt a kapura, le is cserélték (Fotó: Unger Tamás)
Schimmer Szabolcs (fehérben) veszélytelen volt a kapura, le is cserélték (Fotó: Unger Tamás)
Schimmer Szabolcs (fehérben) veszélytelen volt a kapura, le is cserélték (Fotó: Unger Tamás)
A megítélt tizenegyest Mihalecz Péter a kapu közepe felé lőtte, így Rézsó Péter vetődve, lábbal hárítani tudott. A 67. percben ismét óriási gólhelyzetet hagyott ki a hazai csapat, amikor Rajos Gábor kapott jó labdát középen, egyedül futott vele kapura, de a jól helyezkedő Rézsó Péter ezúttal is hárítani tudott. A helyzetek alapján a Haladás közelebb állt a győzelemhez.

Mestermérleg
Mihalecz István: - Majdnem egy órát játszottunk emberhátrányban, ennek ellenére nyerhettünk volna. Naggyá tettük az ellenfél kapusát.
Kis Károly: - Értékes egy pontot szereztünk, de el kell ismernem, hogy a hazaiak még tíz emberrel is közelebb álltak a győzelemhez.

Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása, eredmények
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik