Már nincs megállás

RÁC BENEDEK BALÁZSRÁC BENEDEK BALÁZS
Vágólapra másolva!
2005.04.07. 20:23
Címkék
Hatalmas csatában dőlt el a továbbjutás a BKV Előre-Bodajk mérkőzésen. Szirtesi Attila szerint teljesen mindegy, hogy ki lesz a BKV következő ellenfele.
- Óriási volt az örömünk a lefújás után, ugyanakkor szó sem volt azonban semmilyen reggelig tartó bulizásról, hiszen szombaton Dunaújvárosban már bajnokin kell pályára lépnünk - mondta a két gólt szerző Szirtesi Attila. - A BKV már kétszer volt elődöntős a kupában, és ezúttal szeretnénk nemcsak megismételni, hanem felül is múlni a klub történetének legjobb teljesítményét.

- Hogyan emlékszik vissza a góljaira?
- Az első a tizenegyes volt, amelynél úgy gondoltam, mivel magas a kapus, könnyen odaérhet a lapos lövésre, ezért próbáltam megemelni. A második találatomnál láttam, hogy Kovács Zoltán rosszul jön ki, ugyanis az oldalvonallal párhuzamosan mozgott. Ráadásul az első félidőben is volt egy szituáció, amikor alászaladt egy beívelésnek, ezért megbeszéltük a csapattársakkal, hogy a hosszú oldalra lőjük a szögleteket.

Szirtesi Attilát kétszer ünnepelték
Szirtesi Attilát kétszer ünnepelték
Szirtesi Attilát kétszer ünnepelték
- A támadásokra nem panaszkodhatnak, viszont a vendégek komoly helyzet nélkül is két gólt szereztek.
- Ez dühítő volt, főleg azért, mert a bajnokikon is kaptunk már hasonló figyelmetlenségből gólt. De a kapott gólok ellenére sem éreztem egyetlen társamon se, hogy egy pillanatig is kételkedne a sikerben, és szerintem ennek köszönhetjük a továbbjutásunkat.

- A három élvonalbeli csapat mindegyike a BKV-t várja ellenfélnek. Önök kit szeretnének?
- Teljesen mindegy kit kapunk. Ebben a sorozatban már elbúcsúztattunk két első osztályú gárdát, és bármely együttessel játszunk, csak nekik lesz vesztenivalójuk, és ígérhetem, a BKV senki számára sem lesz könnyű ellenfél.

Szavazás

Ki nyeri a Magyar Kupát?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik