Még fagyos a hangulat

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2005.03.04. 21:07
Címkék
Csak megérkeztek végre a Honvéd mozambiki játékosai. A futballisták szerda délelőtt részt vettek az első edzésükön, és mint Szurgent Lajos, a Bp. Honvéd vezetőedzője elmondta, a benyomásai igen kedvezőek.

Patricio a csatárposzton lehet a kispestiek erőssége. A 26 éves játékos eddig 15 alkalommal szerepelt a mozambiki válogatottban. A 190 centiméter magas, belső védőt is játszó Marito tízszer játszott a mozambiki válogatottban, emellett tíz alkalommal az U-20 és tizenötször az U17-es válogatottban is szerepelt.

"Nagyon szép az önök fővárosa, ám nekem igazán szép majd a nyáron lesz, hiszen az afrikai harminc Celsius-fok után az itteni mínusz tíz fok kissé hűvösnek tűnik…" - mosolygott Marito.
A Miro művésznéven játszó Almíró Daniel Logo a legismertebb közülük, a mozambiki Maseken csapatától érkezett, de játszott már a portugál Sporting együttesében is. A 23 éves baloldali védő 17 alkalommal szerepelt a mozambiki válogatottban. Na, és természetesen itt van a tavaly már a Honvédnál próbajátékon részt vett védő, Mano Mano is.

Hogy az afrikai srácok mit tudnak, azt a szurkolók már ma megnézhetik: 15 órakor a Jókai utcában a Budafok ellen valamennyi fekete fiú bemutatkozhat új csapatában.

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik