NB I B: Makó-Dunaújváros 1-2

A mérkőzésről tudósított: BÁTAI GYULAA mérkőzésről tudósított: BÁTAI GYULA
Vágólapra másolva!
2004.10.24. 20:30
Címkék
SÁRGA LAP
Sólyom (időhúzásért) az 52., Lukács (hátulról buktatta Szűcsöt) az 58., Tamási (belerúgott Vargába) a 65., Junior (szimulálásért) a 70. percben

SZÖGLETARÁNY:
4:6 (1:3)

18. perc: Hadár fejelt középre, majd Bernáth csapott le az ötösön labdára, amit mellel maga elé tett, majd a jobb alsó sarokba bombázott.
1-0
41. perc: Junior erőszakosan tört be a 16-oson belülre, majd éles szögből, tíz méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba.
1-1
85. perc: Szalai szép cselek után középre gurított, Junior pedig öt méterről elegánsan a kapu közepébe sarkallt.
1-2

Rendkívül élénk iramban kezdődött a találkozó, ám ennek ellenére helyzet a tizenötödik percig nem adódott egyik kapu előtt sem. Ezután azonban felgyorsultak az események, előbb Kalina Tibor hibázott nagy helyzetben, majd Szabó és Magyar lövését mentették önfeláldozóan a védők a gólvonalon. Szepessy László vezetőedző korán cserére határozta el magát, a támadójáték javítása érdekében behozta a hórihorgas Juniort, a légicsaták megnyerésében bízva. Ez a húzása végül is bejött, mert a brazil idegenlégiós, ha nem is fejjel, de parádés egyéni teljesítmény után kétszer is mattolta a hazai védelmet.

Mestermérleg
Kolozsvári János: - Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni, az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést.
Szepessy László: - Nagyon küzdelmes meccsen, egy jó ellenféllel szemben úgy érzem, megérdemelten nyertünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik