NB I B: Haladás-REAC 0-3

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2004.09.11. 22:35
Címkék
REAC-rohamokkal kezdődött a találkozó: már az első öt percben két óriási helyzetet szalasztott el a vendégcsapat. A Haladás fiataljai nem nagyon tudták ebben az időszakban felvenni a játék ritmusát a REAC-cal szemben. Ezért nagy nyomás nehezedett a hazai védőkre, akik becsülettel, több esetben önfeláldozóan akadályozták meg a fővárosiak gólszerzését. A 45. percben Kocsis István előtt adódott újabb lehetőség, de ezúttal sem tudott túljárni a hazaiak kapusa eszén.
A szünet után bátrabban kezdett a hazai csapat, mégis a vendégegyüttesnek sikerült megszerezni a vezető gólt. Felföldi Csaba nagyszerű átadása után Kocsis István ezúttal már nem hibázott. Később kiegyenlítettebb lett a küzdelem, a Haladás is vezetett néhány támadást, de a kapura nem sok veszélyt jelentett. A kontratámadásokkal kísérletező fővárosi csapat jól használta ki a lehetőségeit, és növelni tudta előnyét. A 81. percben megfogyatkozott a Haladás együttese. Baráth Miklós a vendégcsapat térfelének közepénél hátulról megrúgta Cseri Gergőt, ezért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. A fővárosi csapat lendületesebb, gólra törőbb játékával megérdemelten szerezte meg a szombathelyiekkel szemben a három pontot.

Háromszor is ünnepelhettek a második félidôben a rákospalotaiak, akik újabb sikerükkel az elsô helyen állnak (Fotók: Farkas József)
Háromszor is ünnepelhettek a második félidôben a rákospalotaiak, akik újabb sikerükkel az elsô helyen állnak (Fotók: Farkas József)
Háromszor is ünnepelhettek a második félidôben a rákospalotaiak, akik újabb sikerükkel az elsô helyen állnak (Fotók: Farkas József)
Mestermérleg
Mihalecz István: - A jobbik csapat nyert! Meg kell tanulnunk védekezni és az ilyen mérkőzéseket szorosabbá tenni.
Urbán Flórián: - Szimpatikus és lelkes csapat otthonában sikerült megszereznünk a három pontot.

SÁRGA LAP
Csopaki (Fábiánt buktatta) a 34., Kocsis (Nagy Gábort felvágta) a 49., Felföldi (Balassát letalpalta) az 54., Kozmor (veszélyes játékért) az 59., Mihályi (időhúzásért) a 65., Balassa (letalpalta Nyergest) a 68., Balogh (Horváth Gábort buktatta) a 90. percben

KIÁLLÍTVA
Baráth (megrúgta Cserit) a 81. percben
SZÖGLETARÁNY: 2:2 (1:1)

56. perc: Kocsis Felföldi átadása után 15 méterről, ballal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 0-1
73. perc: Kovács Balázs a jobbösszekötő helyén kiugrott, majd tíz méterről a jobb alsó sarokba küldte a labdát. 0-2
79. perc: Csopaki jó ütemben lépett ki a szombathelyi védők közül, majd nyolc méterről a kapu közepébe továbbította a labdát. 0-3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik