Kovács Zoltán visszatérhet

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2004.07.21. 23:03
Címkék
Eredetileg úgy volt, Kovács Zoltán csak szabadságra jött haza Magyarországra. Keddre azonban nem foglaltak számára repülőjegyet kínai klubjának vezetői.
S most úgy tűnik, a 18-szoros válogatott csatár végleg visszatér Újpestre. Erre nem lehetett számítani, noha csak kölcsönben szerepelt a Sencseng Csianlipaónál; december előtt nem is várták vissza. Ehhez képest most elkezdődtek a tárgyalások arról, hogy a támadó azonnal visszatérjen a lilákhoz. Sallói István, az Újpest ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta: felkérte Kovács menedzserét, kezdje meg az egyeztetéseket a kínaiakkal a játékos visszavételéről.
"Boldog vagyok, hogy esetleg újra a Megyeri úton játszhatom – mondta Kovács Zoltán. – Örülök neki, hogy nemcsak a szurkolók, hanem a vezetők is visszavárnak. Lukács Ferenc tulajdonossal és Sallói Istvánnal már beszéltem, és biztos vagyok benne, hogy megegyezünk majd. Már csak a kínaiakon múlik minden. Mészöly Géza vezetőedző kicsit meglepődött, hogy ilyen hamar visszatérhetek, de biztosított arról, hogy beleférek az elképzeléseibe. Szeretném, ha a klubok mielőbb megegyeznének, s amint papírt kapok arról, hogy edzhetek Újpesten, azonnal megszakítom a szabadságomat, és munkába állok a Megyeri úton."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik