Hiába a törések, nem tört meg

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2004.07.16. 21:51
Címkék
Balszerencsés futballista Zombori Zalán. Az elmúlt évadban a Balaton FC-ben szerepelt 29 éves középpályás ugyanis az elmúlt egy év alatt három csonttörést is szenvedett.
A volt válogatott futballistának először a járomcsontja, majd az orrcsontja, végül – a siófokiak játékosaként – a bokacsontja tört el. Csertői Aurél, a siófokiak vezetőedzője számított volna a középpályásra, ám mire a három hónapos kényszerpihenő után felépült, a Balaton FC remekül játszott, így pedig nehéz volt bekerülni a csapatba. Zombori Zalán Siófokon így kevés szereplési lehetőséget kapott.

Zombori Zalán még nem adta fel (Fotó: M. Németh Péter)
Zombori Zalán még nem adta fel (Fotó: M. Németh Péter)
Zombori Zalán még nem adta fel (Fotó: M. Németh Péter)
A labdarúgó most semmi mást nem szeretne, mint újra bebizonyítani: igenis jó labdarúgó. A korábban a Vasas, a Csepel, az Újpest, a Videoton, a Ferencváros és a Honvéd színeiben is futballozó középpályás legutóbb Milinte Árpáddal a portugáliai Madeirán járt, de nem kapott szerződést.
"Természetesen nem így terveztem az elmúlt időszakot – mondta Zombori Zalán. – Pályafutásom során korábban sosem voltam sérült, az elmúlt egy év alatt azonban anynyi rossz történt velem, hogy a végén már nem is akartam elhinni. Szerencsére immár teljesen egészséges vagyok, és arra várok, hogy valaki újra megbízzon bennem és lehetőséget adjon. Meglehet, egyesek szemében problémás labdarúgó vagyok, és fiatalabb koromban tényleg voltak olyan lépéseim, amiket nem kellett volna megtennem, de ez már régen volt. Azóta jó néhány év eltelt, én pedig megkomolyodtam. Még csak huszonkilenc esztendős vagyok, további öt-hat jó évem is lehet profiként. Lenne lehetőségem külföldre, alacsonyabb osztályú csapathoz szerződni, ez azonban nem igazán vonz. Érzek magamban annyi erőt, hogy a magyar élvonalban játsszak. Remélem, most már a sérülések is elkerülnek, és akkor újra a régi Zombori Zalánt láthatják majd a szurkolók."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik