NB I B: Dabas FC–DVTK-Borsodi Sör 0–0

TÖRŐCSIK BÉLATÖRŐCSIK BÉLA
Vágólapra másolva!
2003.08.31. 23:35
Címkék
SÁRGA LAP
Schrancz (műesésért) a 7., Zabundu (Halgas fellökéséért) a 39., Gajda (Schrancz lerántásáért) az 56., Vitelki (Schrancz gáncsolásáért) a 68., Tejnóra (Semsei felvágásáért) a 87. percben

KIÁLLÍTVA
Kovacsics a 28., Zabundu az 51. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:4 (3:2)

28. perc: Kovacsics Világi Balázstól elfordult, ám gyaníthatóan nem irodalmi stílusban szólt a játékvezetőhöz, aki ezért kiállította a Diósgyőr támadóját.
51. perc: Zabundu buktatta Gajdát, amelyért megkapta második sárga lapját, s így a pirosat is.

Zuhogó esőben, nagy szürkeségben kezdődött a találkozó, a csapatok azonban nem foglalkoztak az irreális körülményekkel. Látványos negyedórát produkáltak a csapatok, különösen a kapusok jeleskedtek, s ziccerhelyzetekben hárítottak.
A továbbiakban is lüktető volt a játék, minden labdáért hatalmas harc zajlott, amelyet a vendégek csatára, Kovacsics Károly nem is bírt idegieleg elviselni, feleslegesen szövegelt, ezért jogosan állították ki. Ez a jelenet megtörte a piros-fehér együttesek lendületét, a rutinosabb játékosokból álló diósgyőriek jól tartották a labdát, a hazaiak képtelenek voltak gólhelyzeteket kialakítani.
A fordulást követően hamar kiegyenlítődött a létszám a pályán, hiszen Lumvutu Zabundu megkapta második sárga lapját, amely érdekes módon újra lendületet adott a találkozónak. Enyhe mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de egy hatalmas gólhelyzet mégis a diósgyőriek előtt adódott.
A kapusok továbbra is biztos lábakon álltak a vizes, csúszós talajon, hiába próbálkoztak többször is biztatóan a mezőnyjátékosok, a hálók azonban nem zördültek meg. Maradt a gól nélküli jogos döntetlen, amely azért azonban a diósgyőriekre nézve hízelgőbb.

Mestermérleg
Horváth Pál:
– Úgy érzem, jó meccset látott a közönség. Sajnálom, hogy a végjátékban nem tudtuk gólra váltani helyzeteinket, pedig szerintem egy pici találattal talán győzelmet érdemeltünk volna.
Gergely Károly: – Korán emberhátrányba kerültünk, amely sokat kivett a csapatból, ennek ellenére szerintem több helyzetünk volt, de ezeket, csakúgy mint az ellenfelünk, sajnos nem tudtuk gólra váltani.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik