NB I B: Tíz perc alatt eldőlt minden

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2003.06.04. 22:02
Címkék
GÓLSZERZÔ
Bonchis a 4. percben 11 méterről lőtt a kapu jobb alsó sarkába (1–0). Bausz a 10. percben öt méterről a kapu közepébe emelt (2–0). László a 89. percben 15 méterről lőtt a kapuba (3–0)

SÁRGA LAP
Czéh (szövegelésért) a 66. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:4 (4:3)
A büki játékosok, hogy bebizonyítsák, nem véletlen a bajnokságban való kiváló szereplésük, parádés tíz percet produkáltak. Talán ennek is köszönhető, hogy amikor a pályán lévő óra mutatója elérte a tízes számot, már a második gólukat érték el a hazaiak. A biztos vezetés tudatában kissé visszavett a lendületből a büki csapat. Ez kedvezett a vendégeknek, mert ezután ők is már bátrabban kezdtek játszani, így kiegyenlített lett a játék képe. Szünet után a vendégcsapat ragadta magához a kezdeményezést, és az 52. percben Kalina Tibor előtt adódott szépítési lehetőség, de öt méterről csúnyán fölélőtt. A 68. percben egy gyors ellentámadást vezetett a hazai csapat, amelynek végén Bausz Róbert kapta a labdát, de 15 méterről, jobb oldalról leadott lapos lövése elsuhant centiméterekkel a jobb kapufa mellett. Már mindenki a mérkőzés végét jelző sípszóra várt, amikor váratlanul újabb gólt tudott szerezni a büki együttes. Bausz Róbert a bal szélen futott fel, majd nagy erővel keresztbelőtte a labdát. Mindenki azt hitte, hogy ebből az akcióból már nem lesz semmi, amikor váratlanul a jobbösszekötő helyén feltűnt László Tihamér, és olyan szerencsésen ért a labdához, hogy az a lábáról nagy erővel vágódott a hálóba. Ezzel bebiztosította győzelmét a hazai csapat.

Mestermérleg

Mihalecz István:
– Csak az eredménynyel lehetek elégedett, mert biztos győzelmet szereztünk. Húszpercnyi jó játék után sajnos nem tudtunk már újítani.
Kiprich József: – Az első húsz percet átaludta a csapatom. Utána hiába birtokoltuk többet a labdát, nem tudtunk eredményesek lenni. Gratulálok a büki csapatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik