NB I B - Balassagyarmat–Monori SE 4–0

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.05.03. 23:45
Címkék
GÓLSZERZÔ
Szabados a 33. percben öt méterről a léc alá fejelte a labdát (1–0). Csatlós a 40. percben három méterről fejjel juttatta a labdát a kapu közepébe (2–0). Havrán a 43. percben négy méterről a bal sarokba lőtte a labdát (3–0). Havrán a 69. percben az ötösről a jobb sarokba gurított (4–0)

SÁRGA LAP
Kajli (buktatta Szilágyit), a 38. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:1 (2:0)
Egy kimaradt monori ziccerrel kezdődött a találkozó, de az első ijedtség után a hazaiak vették át az irányítást. Az első fél óra unalmas játéka láttán a közönség ébresztőt reklamált, és a felszólítás szinte azonnal megtette a hatását. Magasabb sebességre kapcsolt a Balassagyarmat, és potyogni kezdtek a gólok. A 33. percben Forgó Péter szabadrúgásból jobb oldalról remekül kapu elé csavarta a labdát, s a hosszú oldalon magasra felugró Szabados Attila a kapuba bólintott. Kisvártatva Palaticzky Szabolcs bal oldalról beadott szöglete után Csatlós Csaba közvetlen közelről a bal kapufára fejelte a labdát, majd a 40. percben megismétlődött az előbbi szereposztás, ám ezúttal Csatlós pontosan célzott. A nagy fölényben játszó hazaiak még a szünet előtt, a szemfüles Havrán József révén háromgólosra növelték előnyüket, s ezzel tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés. A második játékrészben tovább rohamoztak a hazaiak, de a jelentős előnyük tudatában már valamivel pontatlanabbul futballoztak, így az újabb gól sokáig váratott magára. A 69. percben azonban Havrán cselezte be magát a tizenhatosra, majd higgadtan helyezte a labdát a jobb alsó sarokba. Nem sokkal ezután Csatlós közeli emelése nyomán a jobb kapufa "mentette meg” a monoriak kapuját az újabb góltól. A mindvégig fölényben játszó, időnként tetszetősen futballozó hazaiak, ilyen különbséggel is megérdemelten szerezték meg első tavaszi győzelmüket.

Mestermérleg
Gergely Károly:
–A harcosan és szervezetten játszó monoriak ellen ilyen különbséggel is rászolgáltunk a győzelemre.
Gubucz László: –Az egyébként sem túl acélos keretünkből öt meghatározó játékos hiányzott sérülés vagy eltiltás miatt, így ezúttal csak ennyire voltunk képesek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik