NB I B - BKV Előre-Fót 1-2

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2003.04.23. 23:15
Címkék
GÓLSZERZŐ
Hegedűs a 10. percben 11-esből lőtt a kapu közepébe (1–0). Jeferson a 18. percben, Csopaki kitűnő átadása után tíz méterről a kapu jobb oldalába helyezett (1–1). Páles a 65. percben, Bánka Kristóf bal oldali szöglete után hat méterről védhetetlenül fejelte a labdát a kapu bal felső sarkába (1–2)

SÁRGA LAP
Hegedűs (gáncsolta Jefersont) a 40., Zoufal (buktatta Vöröst) a 80., Jeferson (időhúzásért) a 85. percben
SZÖGLETARÁNY: 3:3 (2:1)

A tizedik percben Vaskó Tamás teljesen érthetetlen módon a 16-oson belül kézzel ütött bele a labdába, Strehó Sándor játékvezető az eset közelében állt, és rögtön a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Hegedűs Gyula magabiztosan értékesítette. Nem sokáig örülhettek azonban a hazaiak a vezetésnek: a 18. percben Csopaki István a bal oldalon sorra cselezte ki a BKV-s védőket, már a 16-oson belül járt, amikor is remek labdát tálalt a kaputól tíz méterre álló Jeferson elé, aki élt a lehetőséggel, és a kapu jobb oldalába helyezett. Az egyenlítő gól után is a házigazdák irányítottak, gólt azonban nem sikerült szerezniük, mert Disztl Milán és Mészáros Norbert a legjobb helyzeteket is elügyetlenkedte. A vendégek elsősorban a jól játszó Jeferson révén veszélyeztettek, a támadóval nehezen boldogultak a hazai védők.
A szünet után sem sokat változott a helyzet, a BKV kezdeményezett többet, a Fót azonban nagyon fegyelmezetten játszott, és kontratámadásai továbbra is veszélyesek voltak. A 65. percben aztán eldőlt a mérkőzés, egy bal oldali szöglet után a védő Páles Tamás védhetetlenül fejelt a kapu bal felső sarkába. Dajka László csapatában már nem volt elég erő, frissesség, nem tudta megfordítani a mérkőzés eredményét, és meglepetésre pont nélkül fejezte be a 90 percet. A látottak alapján a kevés helyzetét jobban kihasználó fóti együttes megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Mestermérleg

Dajka László:
– Az első húsz percben eldönthettük volna a mérkőzést, sajnos ezután fokozatosan estünk vissza, tompák voltunk, és a figyelmetlenséget a Fót megbüntetette.

Sarlós András: – Fegyelmezett, lelkes játékkal rászolgáltunk a három pontra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik