NB I/B - Pápa-Kecskemét 0-2

A mérkőzésről tudósított: VARJAS KÁLMÁNA mérkőzésről tudósított: VARJAS KÁLMÁN
Vágólapra másolva!
2003.04.13. 21:25
Címkék
GÓLSZERZŐ
Oross az 54. percben sakk-matt helyzet után Kalina átadásából nyolc méterről vágta a labdát a jobb sarokba (0–1). Kalina a 87. percben, Zsolnai átadásából a kapust kicselezve hét méterről lőtte a labdát az üres kapuba (0–2)
SÁRGA LAP
Sallai (Lászka visszahúzásáért) a 16., Barna Zs. (Lászka buktatásáért) a 25., Tóth Cs. (Sallai felvágásáért) a 33., Kasza (Letenyei feltartásáért) a 71., Szirtesi (Letenyei lerántásáért) a 76., Letenyei (sípszó előtt elvégzett szabadrúgásért) a 77., Kvasz (reklamálásért) a 87. percben
SZÖGLETARÁNY: 8:1 (5:1)

Jó iramú első félidőt produkáltak a csapatok. A hazaiak sorra látványos támadásokat vezettek, de a befejezésekbe mindig hiba csúszott. A két legnagyobb helyzet azonban a másik oldalon maradt ki: először a gólvonalról tisztáztak üggyel-bajjal a hazai védők, a hajrában pedig Oross Márton bombázott közelről a felső lécre. Fordulás után heves rohamokkal kezdtek a vendéglátók, ám Oross újabb kapufája már jelezte, egy pillanatig sem lazíthatnak a hazaiak. Kisvártatva aztán az egykori győri csatár óriási helyzetben már nem hibázott, s megszerezte a vezetést a Kecskemétnek. A gól láthatóan megfogta a pápaiakat, s egyre görcsösebbé vált játékuk, de a hajrában így is lett volna egyenlítési lehetőségük, ám ezeket rendre elpuskázták. A találkozót végül Kalina Tibor találata döntötte el, s ezzel a KFC legyőzte az esélyesebbnek tartott Pápát. Bármennyire is meglepő, a rendkívül szervezetten játszó, s nagyszerűen kontrázó kecskemétiek megérdemelten távoztak három ponttal Pápáról.

Mestermérleg

Pintér Attila: – Az első félidőben sorra kihagytuk helyzeteinket, bár a fordulás után mindent megtettünk, ez egy olyan mérkőzés volt, hogy ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt.
Kiprich József: – Úgy érzem, megérdemelten nyertünk a szervezett Pápa ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik