NB I/B - BKV Előre-Balassagyarmat 1-1

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2003.03.09. 21:54
Címkék
GÓLSZERZő
Baranyi a 34. percben, balról, hat méterről lőtt a rövid sarokba (0–1). Szekeres a 64. percben Varga A. bal oldali beadása után hat méterről fejelt a kapu jobb oldalába (1–1)

SÁRGA LAP
Dudás (visszahúzta Varga A.-t) a 20., Szilágyi (szándékos kezezésért) a 23., Kovács A. (buktatta Baranyit) a 45., Csatlós (gáncsolta Földvárit) az 53., Ivitz (buktatta Törököt) az 57., Hegedűs (felrúgta Szabadost) a 70. percben

SZÖGLETARÁNY: 10:1 (5:1)

Élénk iramban kezdődött a találkozó, a vendégek tűntek aktívabbnak. A balassagyarmatiak rendre átjátszották a középpályát, és a gyors Havrán József és Baranyi Miklós révén többször is veszélyes helyzetet teremtettek. A 13. percben Havrán buktatásáért 11-est ítélt Szarka Zoltán játékvezető, a büntetőt Csatlós Csaba rúgta, de a bal sarokba tartó labdát Fülöp Márton remek vetődéssel megfogta. A hazaiak ebben az időszakban sok hibával és körülményesen játszottak, alig-alig tudtak veszélyes helyzetet teremteni a vendégek kapuja előtt. A félidő végéig nem változott az eredmény. A szünetben Dajka László vezetőedző kettős cserére szánta el magát, levitte a gyengélkedő Horváth Csabát és Nebojsza Ruzicsot, helyettük Török Sándor és Bene Gábor lépett a pályára. Nagyot változott a játék képe, különösen a mozgékony Török Sándor jóvoltából több helyzet is adódott a gyarmatiak kapuja előtt. A hazai csapat felpörgette a játékot, egyre-másra vezette akciót, s ekkor már levegőben lógott az egyenlítő gól. A 64. percben aztán Szekeres János kitűnő fejessel egyenlített. Az Előre tovább fokozta a tempót, a balassagyarmati gárda beszorult, és egyértelművé vált a hazaiak fölénye. A BKV nem kevesebb mint négy (!) gólt szerzett ebben az időszakban, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatokat, így nem csoda, ha parázs hangulatban ért véget a találkozó. A látottak alapján a hazai gárda megnyerhette volna a mérkőzést.

Mestermérleg
Dajka László:
– A langyos első félidő után a másodikban jól játszottunk. Remélem, hogy a négy meg nem adott gólunk tényleg lesből esett…
Gergely Károly: – Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, de a befejezésnél pontatlanok voltunk. Szünet után fölénybe került az Előre, így nehezen tudtuk tartani a döntetlent.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik