Kötény-karácsony: nyerj szuper ajándékokat te is!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.12.15. 11:12
Drága Kötény-olvasók! Itt a karácsony, s mivel ti egész évben szuperjók voltatok (szavaztatok a GoldenBlogon, szavaztatok Szász Kittire, megosztottátok...

Drága Kötény-olvasók!Drága Kötény-olvasók!

Itt a karácsony, s mivel ti egész évben szuperjók voltatok (szavaztatok a GoldenBlogon, szavaztatok Szász Kittire, megosztottátok a fontos bejegyzéseket és kitöltöttétek az MLSZ-kérdőívet), most én jövök, és megjutalmazlak benneteket!

Azok, akiknek egész évben segítettetek, most ajándékokat küldenek nektek a Kötényblogon keresztül – nektek nincs más dolgotok, mint válaszolni az alább található kérdésre, és megadni a neveteket, illetve a (MŰKÖDŐ!) email-címeteket, amin elérhetlek benneteket, ha nyertetek.

Amit tehát nyerhetsz:

4 darab szuperszexi, bikinis-napszemcsis naptár a Viktória FC jóvoltából:

5 darab csudiszép határidőnapló, hála az MLSZ-nek:

2 darab dizájnos meccsnézős takaró frankó kis csomagban, szintén az MLSZ felajánlása:

1 darab M-es Ballzauber női póló Szász Kitti felajánlásából, egyenesen Németországból, a Wissen Macht Ah! című sorozat sztárjának, Sharynak, egykori futballistának és a női foci élharcosának aláírásával:


Ha még nem ismered a Ballzauber márkát, itt megnézheted, milyen pöpec cuccaik vannak a focistalányok számára!

A szörnyen nehéz kérdés is az utolsó nyereményhez kapcsolódik:

Az adataitokat bizalmasan kezelem, nem használom fel semmihez a jövőben. A játék december 21. éjfélig tart, a nyertesek nevét itt, a blogon feltüntetem, továbbá emailben is értesítem őket. Amennyiben december 31. éjfélig nem írják meg nekem címüket válasz-emailben az értesítésemre, úgy az ajándékokat újrasorsolom!

Köszönöm a sok-sok értékes ajándékot az MLSZ-nek, a Viktória-Trend Optika FC-nek és Szász Kittinek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik