Szavazz a Kötényre a Goldenblogon!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.08.20. 11:08
Címkék
Tavaly még túl fiatalok voltunk az induláshoz, idén azonban már semmi sem tarthatott vissza a nevezéstől: a Kötényblog nevezett a Goldenblog 2012-re!...

Tavaly még túl fiatalok voltunk az induláshoz, idén azonban már semmi sem tarthatott vissza a nevezéstől: a Kötényblog nevezett a Goldenblog 2012-re! A cél (természetesen), hogy minél több szavazatot gyűjtsünk, és ezáltal még ismertebbé tegyük a blogot – s így áttételesen ismét adjunk egy lökést a női foci itthoni ismertségének. Kérnék szépen mindenkit, hogy aki szívügyének érzi mindezt, nyomjon egy szavazatot a Hírblog kategóriában a Kötényblogra! Így anyagi ellenszolgáltatás híján legalább erkölcsi elismerésben részesülhetünk. Köszönöm!Tavaly még túl fiatalok voltunk az induláshoz, idén azonban már semmi sem tarthatott vissza a nevezéstől: a Kötényblog nevezett a Goldenblog 2012-re! A cél (természetesen), hogy minél több szavazatot gyűjtsünk, és ezáltal még ismertebbé tegyük a blogot – s így áttételesen ismét adjunk egy lökést a női foci itthoni ismertségének. Kérnék szépen mindenkit, hogy aki szívügyének érzi mindezt, nyomjon egy szavazatot a Hírblog kategóriában a Kötényblogra! Így anyagi ellenszolgáltatás híján legalább erkölcsi elismerésben részesülhetünk. Köszönöm!

1. A szavazás elérhető ITT.

2. Görgess a Hírblogok kategóriához!

3. Keresd meg a Kötényblogot!

4. Jelentkezz be Facebook-azonosítóddal (engedélyezd, amit a program kér, biztonságos!)

5. Szavazz! (Ha nem jelenik meg a zöld Szavazz! gomb, frissítsd az oldalt, majd keresd meg újra a Kötényblogot a fentiek szerint!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik