Miskolc: bajnokcsapat, bajnok szurkolók

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.06.13. 20:06
A DVTK és a miskolci drukkerek nagyszerű példát mutatnak azt illetően, hogyan is kell kezelni egy bajnokcsapatot – nemtől függetlenül. A Tolnát...

A DVTK és a miskolci drukkerek nagyszerű példát mutatnak azt illetően, hogyan is kell kezelni egy bajnokcsapatot – nemtől függetlenül. A Tolnát 3-1-es összesítéssel legyőző DVTK Vénusz futsalos lányait ugyanis parádés ünneplésben részesítették. Hatalmas respekt!A DVTK és a miskolci drukkerek nagyszerű példát mutatnak azt illetően, hogyan is kell kezelni egy bajnokcsapatot – nemtől függetlenül. A Tolnát 3-1-es összesítéssel legyőző DVTK Vénusz futsalos lányait ugyanis parádés ünneplésben részesítették. Hatalmas respekt!

A Vénusz idegenben nyerte meg a bajnokságot, s arra talán maguk a csapattagok se számítottak, ami Miskolcon fogadta őket a győzelem éjszakáján: görögtűz, tűzijáték – és persze boldog, skandáló szurkolók. Még mielőtt belevetnénk magunkat az örömünnepbe, nézzük a mérkőzések jegyzőkönyvét:

Futsal NBI, döntő

1. meccs:

DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont–Tolna-Mözsi FSE 4–1

Gól: Újvári (4), illetve Schlotthauer

2. meccs:

Tolna-Mözsi FSE–DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont 3–2

Gól: Szekér, Ganczer, Fábián, illetve Váradi, Bernáth

3. meccs:

DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont–Tolna-Mözsi FSE 2–1

Gól: Újvári, Szőke, illetve Ganczer

4. meccs:

Tolna-Mözsi FSE–DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont 4–5

Gól: Godvár (2), Simon, Szekér, illetve Szekér (öngól), Újvári (2), Bernáth, Csepregi

A DVTK honlapja meccsről meccsre nyomon követte a lányok menetelését:

Azt mindenki tudja, hogy a DVTK drukkerei mennyire komolyan veszik a szurkolást – és immár azt is, hogy ők mutatnak példát az egész országnak abból, mi is az egyenjogúság. Ezek a lányok végigküzdötték a szezont, nagyszerű teljesítményt nyújtottak – épp, ahogy a DVTK szurkolótábora is. Reméljük, a jó példa Magyarországon is ragadós!

Miskolc városának 54 év után szerzett csapatsportág első osztályában bajnoki címet a Vénusz, nem csoda, hogy a Miskolci Televízó gyorsan kamera elé kapta a bajnokcsajokat:

Egyszerűen imádom, hogy ilyen terjedelemben foglalkoznak Miskolcon a Vénusz sikerével:

Ugyanez a minap.hu-n.

Íme, az ünneplés mozgóképben:

Alant pedig a lányok, az érmek – és persze mosolyok minden mennyiségben.

És természetesen (miközben szívből gratulálok a Tolna csapatának is, amely méltó ellenfele volt a vénuszos lányoknak) nem feledkezem meg a bajnoki keret feljegyzéséről sem:

Nagy Tünde, Csepregi Gabriella (csk), Váradi Cintia, Bernáth Csilla, Újvári Krisztina, Szőke Zsuzsanna, Ivanics Anita, Rondzik Júlia, Fekete Annamária, Lenkey Barbara, Boros Kinga, Almási Ildikó, Kovács Aliz
Vezetőedző: Sárréti Géza

Nagy Tünde, Csepregi Gabriella (csk), Váradi Cintia, Bernáth Csilla, Újvári Krisztina, Szőke Zsuzsanna, Ivanics Anita, Rondzik Júlia, Fekete Annamária, Lenkey Barbara, Boros Kinga, Almási Ildikó, Kovács Aliz

Vezetőedző: Sárréti Géza

Szép volt, lányok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik