A nap képe: Kinga

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.06.12. 08:06
Makádi Péter, akinek nagyszerű fotóit már innen ismerhetitek, újabb pazar anyaggal örvendeztetett meg: a Bozsik-program rendezvényeit járva bukkant...

Makádi Péter, akinek nagyszerű fotóit már innen ismerhetitek, újabb pazar anyaggal örvendeztetett meg: a Bozsik-program rendezvényeit járva bukkant rá a megyei válogatott Kingára, aki (ez a képeken is látszik, miért) első látásra lenyűgözte.Makádi Péter, akinek nagyszerű fotóit már innen ismerhetitek, újabb pazar anyaggal örvendeztetett meg: a Bozsik-program rendezvényeit járva bukkant rá a megyei válogatott Kingára, aki (ez a képeken is látszik, miért) első látásra lenyűgözte.

"Herczeg Kingának hívják, a jánoshalmai Szent Anna Katolikus Általános Iskola elsőéves növendéke hat évesen (fiú) U9-re alkalmas az edző szerint, kiváló tanuló. Ötévesen kezdett focizni, ma már finomkoordinációs gyakorlatokat is csinál, jól helyezkedik, lát a pályán."

Kinga, alig várjuk, hogy a nemzeti válogatottban is találkozhassunk veled, csak így tovább! (Hajtás után még több csodaszép fotó!)



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik