Megújultunk, megszépültünk!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.05.17. 11:05
Címkék
Amint az nyilván mindenkinek feltűnt, az elmúlt napokban nemigen tűnt fel semmi a Kötényblogon. Pánikra semmi ok, a hajtás után elmondom, miért...

Amint az nyilván mindenkinek feltűnt, az elmúlt napokban nemigen tűnt fel semmi a Kötényblogon. Pánikra semmi ok, a hajtás után elmondom, miért volt mindez.Amint az nyilván mindenkinek feltűnt, az elmúlt napokban nemigen tűnt fel semmi a Kötényblogon. Pánikra semmi ok, a hajtás után elmondom, miért volt mindez.

Lassan egyévesek leszünk, ez pedig olyan magas kor, hogy kétségtelenül ránk fért egy kis ráncfelvarrás. Bár az eredeti grafika még mindig a szívem csücske, úgy gondoltam, ideje egy kicsit logikusabbá és átláthatóbbá tenni a blogot - egy évvel ezelőtt nem tettem volna rá nagy összeget, hogy ma ezt fogom leírni.

Elkezdtem hát egy hosszú órákat felemésztő melót: rendszereztem a posztokat, mégpedig új kategóriák szerint. A három alaprovat, az Interjú, a Nap képe és az Emlékkönyv marad, mellettük pedig földrajzi rendszerbe sorolva kereshettek rá eztán oldalt a posztokra.

Természetesen nem bonthattam mindent országokra, ezért az általatok legkedveltebb bajnokságokon kívüli területek nagyobb egységekbe, esetenként kontinensekre osztva találhatóak meg. Ázsiáról viszonylag kevés szó esik például, ám a japán válogatott, mint regnáló világbajnok a földrész címkéje mellett saját címkét is kapott.

A képek és a számhalmazok összevarázsolásáról az Útwenger agya, Vadkutya gondoskodott, nélküle valószínűleg még mindig a kódok fölött zokognék hisztérikusan.Köszönöm!

Emellett nem elhanyagolható az sem, hogy megváltozott az nso.hu felülete is. Emiatt a megszokott Népsport kreclit oldalt találhatjátok meg, ám a bejegyzéseink a cikkek között is fel-fel tűnnek majd egy-egy vonatkozó témánál, így pánikra semmi ok, a Népsport nem vész el, csak átalakul!

Akinek bármi kérdése van az új blogfelülettel kapcsolatban (a kategóriák feltöltése még mindig zajlik, basszus, rengeteget írtam egy év alatt!), az ne habozzék kommentben feltenni!

Facebook-oldalunk pedig a régi, meccsközvetítések, vicces képek, közérdekű infók továbbra is ott tűnnek majd fel!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik