Megan Rapinoe, Amerika mókamestere

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.04.29. 10:04
Amióta a tavalyi vb-n minden idők legmenőbb gólörömét produkálta, Amerika nem tudja megunni Megan Rapinoe-t. A szőke középpályás a Nike arca...

Amióta a tavalyi vb-n minden idők legmenőbb gólörömét produkálta, Amerika nem tudja megunni Megan Rapinoe-t. A szőke középpályás a Nike arca lett, tele van vele az internet, vicces nyilatkozataiból pedig mémek születnek. Én is imádom Pinoe stílusát, el is hoztam legfrissebb reklámját – meg egy rakás mémet.Amióta a tavalyi vb-n minden idők legmenőbb gólörömét produkálta, Amerika nem tudja megunni Megan Rapinoe-t. A szőke középpályás a Nike arca lett, tele van vele az internet, vicces nyilatkozataiból pedig mémek születnek. Én is imádom Pinoe stílusát, el is hoztam legfrissebb reklámját – meg egy rakás mémet.

Ez itt tehát Megan legújabb Nike-reklámja, az ALWAYS ON kampányhoz. Jól látható belőle, mi az, ami a céget megfogta Pinoe-ban: az állandó pörgés. Naná, hogy a kisfilm is menő, mi azonban nem csak ezért kell, hogy szeressük! Kicsi szívünket dobogtassa meg pluszban az is, hogy Megan egy paprikával dekorált magyaros talponállóban ebédel brassói aprópecsenyét!

Rapinoe a kaliforniai Redding városában született, 1985. július 5-én. Jelenleg a Seattle Sounders játékosa a W-League-ben - sok amerikai válogatott játékos kötött itt ki a profi bajnokság szünetelése miatt, többek közt Solo és Alex Morgan is.

Az említett mémek leginkább Tumblr-ön terjednek, íme, a kedvenceim:


Hát most komolyan: lehet nem imádni?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik