Ultradögös naptárcsajok Szombathelyről

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.02.17. 21:02
Csinosak, vagányak, és mindemellett vezetik a bajnokságot – mi kell még? A Viktória-Trend Optika FC lányai meghívták a Kötényblogot falinaptáruk...

Csinosak, vagányak, és mindemellett vezetik a bajnokságot – mi kell még? A Viktória-Trend Optika FC lányai meghívták a Kötényblogot falinaptáruk fotózására – és természetesen ízelítőt is küldtek az olvasóknak.Csinosak, vagányak, és mindemellett vezetik a bajnokságot – mi kell még? A Viktória-Trend Optika FC lányai meghívták a Kötényblogot falinaptáruk fotózására – és természetesen ízelítőt is küldtek az olvasóknak.

Markó Edina csapatmenedzser elmondta, hogy a naptárral a pénzkeresés mellett (amelyre minden női csapatnak nagy szüksége van) névadó szponzoruk termékeit is reklámozni kívánják – és persze minél több új rajongót szeretnének a női labdarúgás mellé állítani. Nos, a képeket elnézve ez könnyen fog menni: a lányok gyönyörűek, Lovagi Milán fotói nemkülönben.

Természetesen ahogy elkészül a naptár, azonnal beszámolunk majd róla, addig is, ha valaki rendelni szeretne, írjon egy emailt nekünk: [email protected] – továbbítom majd az illetékeseknek az igényt.

A szombathelyi lányokról egyébként naptárügyben már tavaly nyáron is írtunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik