Alex Morgan egy szál testfestésben

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.02.13. 20:02
Alex Morgan egyre bevállalósabb: legutóbb fehérneműs fotót posztolt magáról Twitteren, most pedig a Sports Illustrated legújabb számában szerepel...

Alex Morgan egyre bevállalósabb: legutóbb fehérneműs fotót posztolt magáról Twitteren, most pedig a Sports Illustrated legújabb számában szerepel – szó szerint egy szál semmiben. Már legalábbis ha a festéket nem számítjuk valaminek. hajtás után ott a teljes kép és a játékos szavai az élményről. A testfestő még kritikus állapotban van.Alex Morgan egyre bevállalósabb: legutóbb fehérneműs fotót posztolt magáról Twitteren, most pedig a Sports Illustrated legújabb számában szerepel – szó szerint egy szál semmiben. Már legalábbis ha a festéket nem számítjuk valaminek. hajtás után ott a teljes kép és a játékos szavai az élményről. A testfestő még kritikus állapotban van.


Alexet a magazin legújabb számának fotózásakor vette keze alá egy testfestő, a végeredmény pedig elég parádésra sikerült – ehhez mindkettőjük adottságaira szükség van. Bár szerintem a kész képen rengeteg a Photoshop (az indokoltnál sokkal-sokkal több).

Miss Morgan így emlékezett vissza a fotózásra:

„Sportolóként hozzászoktam az izgalomhoz, ahhoz, hogy le kell küzdenem a félelmeimet a pályán. Ez mégis egy egészen másfajta idegeskedés volt: ötpercenként néztem meg magam a tükörben, hogy tényleg olyan-e mintha bikini volna rajtam. Kicsit féltem, de az eredmény szerencsére nagyszerű lett. Azt gondolom, hogy az élsportolóknak gyönyörű testük van – erre a csapattársaim a legjobb példák – jövőre szívesen látnám őket is a testfestős lapszámban. A döntésbe egyébként bevontam a családomat is, együtt beszéltük meg, hogy elvállalom.”

És hogy kit látna szívesen a férfiak közül fürdőgatyában Alex?

„Rengeteg sportközvetítést nézek, így főleg sportolókat mondanék: Rafael Nadal, Blake Griffin vagy C.J. Wilson nagyszerűen mutatnának. De mivel mostanában az ő filmjeire vagyok rákattanva, Ryan Goslingot is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik