A Kötény-díj a Zuhanyhíradóban

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.01.26. 23:01
A Sport1 újabb gáláns gesztusa a női labdarúgás irányába, hogy a Zuhanyhíradó mai adásában szót ejtettek a Kötény-díjról is. Emellett...

A Sport1 újabb gáláns gesztusa a női labdarúgás irányába, hogy a Zuhanyhíradó mai adásában szót ejtettek a Kötény-díjról is. Emellett végre tolmácsolom a győztesek szavait is.A Sport1 újabb gáláns gesztusa a női labdarúgás irányába, hogy a Zuhanyhíradó mai adásában szót ejtettek a Kötény-díjról is. Emellett végre tolmácsolom a győztesek szavait is.

A kilenc győztes nevét írásban is megjelentették a szerkesztők, a vendégek pedig pár mondatban összefoglalták véleményüket. Várhidi Péter Pádár Anitát hiányolta a díjazottak közül, s mivel tudom, hogy olvassa a blogot, ezúton üzenem neki: nem véletlenül neveztem Pancsát nemrég a magyar futball királynőjének, tulajdonképpen nincs az a díj, amit ne érdemelne meg – az legyen a legnagyobb gondunk, hogy a nagyszerű támadóink közül nehéz a közönségnek választania.

Hajdu Attila rátapintott a lényegre: a világ nagy részén már belátták, mekkora üzlet a női labdarúgásba fektetni – reméljük, idehaza is leesik lassan a papírtantusz. Faragó Richárdnak köszönöm a jókívánságokat, igyekszem tartani az irányt.

Az eredményhirdetés óta sikerült a díjazottak közül néhányat elérnem, alant az ő szavaikat tolmácsolom.

Papp Eszter (Az év kapusa)

„Nagyon örülök a jelölésnek, és persze a győzelemnek is. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott rám. Örömmel olvastam pár nappal ezelőtt, hogy elindult a szavazás. Legfőképpen azért is, mert népszerűsíti a sportágat, amire úgy gondolom, nagy szükség van. A hivatkozásokat és megosztásokat olvasva talán több ember is rákeresett a női labdarúgásra, nem is beszélve a Nemzeti Sportban való megjelenésről. Azt gondolom, hogy egy-egy ilyen dolog nagyon jót tesz a sportágnak, ezért szeretném megköszönni a Kötényblognak! KÖSZÖNJÜK!”

Tálosi Szabina (Az év védője)

„Tulajdonképpen már az megtisztelő volt, hogy ott lehettem a 3 között! Ez minden játékosnak elismerés, függetlenül a szavazás végeredményétől. Az pedig külön öröm számomra, hogy sikerült megnyernem, hiszen két olyan emberrel kerültem egy „kalapba”, akit sokra becsülök, és akinek elismerem a tudását. De nem csalódtam volna, ha másképp alakul az eredmény, a lényeg, hogy részt vehettem egy ilyen „játékban”, ez önmagában is elismerés volt számomra!

Annak pedig végképp örülök, hogy majd’ egyoldalas cikk jutott nekünk a Nemzeti Sportban,sajnos ez nagyon ritkán adatik meg. Ebből kellene még több, s talán a női labdarúgás is nagyobb figyelmet kapna! Azt hiszem, itt lenne az ideje...”

Rácz Zsófia (Az év középpályása)

„Örülök mind a jelölésnek, mind a díj elnyerésének. Köszönöm a szavazók bizalmát, igyekszem a díjhoz méltóan teljesíteni, a jövőben még jobb eredményeket elérni. Szintén örömmel tölt el, hogy a Kötényblognak köszönhetően a Nemzeti Sport ilyen terjedelemben foglalkozott a női labdarúgással. Remélem, ez nem hanyatlik, és továbbra is figyelemmel kísérik majd ezt a sportágat.”

Sipos Lilla (Az év támadója)

„Nem gondoltam volna, hogy jelölni fognak, nagyon meglepett, amikor láttam, de persze a lelkem mélyén rettenetesen örültem! Igazából nem számítottam rá, hogy meg nyerhetem, és először nem is csináltam belőle nagy ügyet, úgy gondoltam, lesz, ami lesz. Vasárnap tudtam meg, amikor a csapattársaim mondták, hogy én kaptam a legtöbb szavazatot, hát először nem akartam elhinni, és csak elmosolyodtam, de utána egyre többen gratuláltak, onnantól kezdve nem volt kérdés. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott rám, nagyon jól esett, hálás vagyok mindenkinek, valamint szeretnék gratulálni a többi csapattársamnak is, akik közül többen szintén győzelmet arattak!”

Diószegi Fanni (Az év ígérete)

„Nagyon szépen szeretnék megköszönni minden szavazatot, először nagyon meglepett, hogy a jelöltek között találtam magam, és már az is nagy élmény volt, hogy oda bekerülhettem. Most, hogy megnyertem, még többet fogok tenni azért, hogy jobb játékos legyek!

Kulcsár Katalin (Az év játékvezetője)

„Először is gratulálok a blognak, hogy létrejött, és hogy sikeres. A Kötény-díj pedig egy jó kis újdonság, ami kis színt visz a magyar női labdarúgás téli szünetébe. Örültem a jelölésnek, és természetesen annak is, hogy rám szavaztak a legtöbben a kategóriánkban. Minden szavazás szubjektív, de ettől még nagyon jólesett az eredmény. Sok sikert kívánok a magyar női labdarúgás minden szereplőjének a 2012-es évre is!”


Ami engem illet, lányok, már ezért megérte.

A videóért hatalmas köszönet wmittynek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik