Versben vallott szerelmet Hope Solónak az év MLS-újonca

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.19. 12:12
Az, hogy Hope Solónak tengernyi rajongója van, és olvasóink közül is szívesen tennének neki házassági ajánlatot (másfélét is, de az most...

Az, hogy Hope Solónak tengernyi rajongója van, és olvasóink közül is szívesen tennének neki házassági ajánlatot (másfélét is, de az most mindegy), nem titok. Az azonban, hogy egy szintén profi futballista valljon neki szerelmet a kamerák kereszttüzében, elég merész. Márpedig a Sporting Kansas City játékosa, C. J. Sapong épp ezt tette, nem is akárhogy. Mutatom a videót, yo!Az, hogy Hope Solónak tengernyi rajongója van, és olvasóink közül is szívesen tennének neki házassági ajánlatot (másfélét is, de az most mindegy), nem titok. Az azonban, hogy egy szintén profi futballista valljon neki szerelmet a kamerák kereszttüzében, elég merész. Márpedig a Sporting Kansas City játékosa, C. J. Sapong épp ezt tette, nem is akárhogy. Mutatom a videót, yo!

C. J. Sapong, akit 2011 MLS-újoncának választottak, verset írt Solóhoz, majd besétált a a kapus csapatának edzésére, és az újságírók meg a csapattársak előtt odament a lányhoz, és előadta neki.

Az akció kicsit nyögvenyelősen indult, de Sapong hamar belejött, egyik haverja még egy kis beatboxot is tolt a szöveg alá, így a végére egy korrekt kis rapprodukció kerekedett a versből.

Solo előbb rettentően zavarba jött, különösen, ahogy gyülekezni kezdtek körülöttük az emberek – ám végül egy öleléssel jutalmazta a vallomást, és Sapong még egy puszit is kapott a nyakára - amitől ájultan rogyott össze. Érdemes figyelni a háttérben Abby Wambachék arckifejezését. Hogy Sapongnak sikerült-e magába bolondítani Hope-ot, azt egyelőre senki sem tudja - az őszinteségén mindenesetre nem múlik semmi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik