Szász Kitti magyar követőkre talált

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.30. 09:12
Ahogy az várható volt, freestyle-világbajnoknőnk hatalmas sikerei sok kislányt inspiráltak, és közülük már megmutathatjuk az első fecskét...

Ahogy az várható volt, freestyle-világbajnoknőnk hatalmas sikerei sok kislányt inspiráltak, és közülük már megmutathatjuk az első fecskét is, aki saját videóval jelent meg YouTube-on. A hajtás után jönnek még nagylányok is: Kitti személyes üzenete a Kötényblog olvasóinak, és az Astra HFC játékosai, akik a klubvezetéstől Kitti-show-t kaptak karácsonyra.Ahogy az várható volt, freestyle-világbajnoknőnk hatalmas sikerei sok kislányt inspiráltak, és közülük már megmutathatjuk az első fecskét is, aki saját videóval jelent meg YouTube-on. A hajtás után jönnek még nagylányok is: Kitti személyes üzenete a Kötényblog olvasóinak, és az Astra HFC játékosai, akik a klubvezetéstől Kitti-show-t kaptak karácsonyra.

Fotó: Polónyi András

Tóth Tímea azt írja magáról, hogy alig másfél hónapja gyakorol, ehhez képest pöpec kis videót rakott össze az alapvető freestyle-trükkökből. Hatalmas like a női TotTinak, már csak azért is, mert a képek tanúsága szerint megdöntötte a mi lillafüredi hidegrekordunkat! Hajrá, TotTi, szurkolunk neked, várjuk a további videókat!

Kitti az alábbi fotóval szeretné megköszönni a Kötényblog olvasóinak az egész éves támogatást, a sok-sok üzenetet, a szavazatokat (a segítségünkkel negyedik lett a rangos Copa Freestyle versenyen). Külön felhívnánk a figyelmet a szekrényen pihenő kirakott Rubik-kockákra – Kitti ezek szerint nem csak a gömbölyű formák tekintetében menő.)

Itt pedig az interjúval megspékelt összefoglaló az Astra HFC karácsonyi bulijáról, ahol Kitti megmutatta, úgy mozog, mint Jagger, és a játékosok is beálltak trükközni mellé. Köszönjük a videót Jakab Zsoltnak!

Éljenek a csajok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik