Szász Kitti a Football Freestyle Award jelöltjei közt! Szavazz rá!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.06. 20:12
Büszkeségünk, Szász Kitti tehetségére és elkötelezett munkájára nem csak mi figyeltünk fel, de a nemzetközi freestyle-szcéna is. Mi más is...

Büszkeségünk, Szász Kitti tehetségére és elkötelezett munkájára nem csak mi figyeltünk fel, de a nemzetközi freestyle-szcéna is. Mi más is bizonyítaná ezt jobban, minthogy Kittit (egyetlen nőként a világon!) jelölték a Football Freestyle Awardra, mégpedig az idén legtöbbet fejlődők kategóriájában. A győzelem a mi kezünkben van.Büszkeségünk, Szász Kitti tehetségére és elkötelezett munkájára nem csak mi figyeltünk fel, de a nemzetközi freestyle-szcéna is. Mi más is bizonyítaná ezt jobban, minthogy Kittit (egyetlen nőként a világon!) jelölték a Football Freestyle Awardra, mégpedig az idén legtöbbet fejlődők kategóriájában. A győzelem a mi kezünkben van.

A díj kurátorai így írnak Kittiről:

„Ez a lány mindig új és új szintekre lép. A fejlődés iránti félelmetes elkötelezettségének köszönhetően nem csupán lépést tart a férfiakkal, de megmutatja, hogy egy nőnek is helye van a mezőny legjobbjai között.”



A mi feladatunk annyi, hogy minél több szavazatot adjunk le Kittire – természetes egy IP-címről csak egyszer lehetséges, ezért kérünk minden kedves olvasót, ossza meg minél többekkel a díj linkjét, hadd vezessük győzelemre ezt a nagyszerű lányt. Hajrá, Kitti!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik