Megérkezett az ír Mikulás!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.05. 14:12
A nemzetközi helyzet fokozódik. Az amerikai sztárinterjú mellé még egy külföldi meglepetésem érkezett a minap: egy levél az Ír Labdarúgó-szövetségtől...

A nemzetközi helyzet fokozódik. Az amerikai sztárinterjú mellé még egy külföldi meglepetésem érkezett a minap: egy levél az Ír Labdarúgó-szövetségtől, amelyben elküldték nekem a Magyarország-Észak-Írország Eb-selejtező felvételét. Emellett egy kedves cikket is kaptam Sopronból, közben pedig feltöltöttem a meccset a Kötényblog Youtube-csatornájára, hajtás után megtekinthető.A nemzetközi helyzet fokozódik. Az amerikai sztárinterjú mellé még egy külföldi meglepetésem érkezett a minap: egy levél az Ír Labdarúgó-szövetségtől, amelyben elküldték nekem a Magyarország-Észak-Írország Eb-selejtező felvételét. Emellett egy kedves cikket is kaptam Sopronból, közben pedig feltöltöttem a meccset a Kötényblog Youtube-csatornájára, hajtás után megtekinthető.

Íme, ilyen szép üdvözlőlappal, környezetkímélő borítékban érkezett a küldemény, amelynek tartalma immár itt is elérhető:

Ez a cikk pedig Sopronból érkezett a Köténybloghoz, a magyar-északír meccs utózöngéjeként. Szeretjük, hogy Sopronban így megbecsülik a női válogatottat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik