Fradi-mezben nyert meccset a Sopron SFAC

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.12.14. 11:12
Az év legaranyosabb történetét osztotta meg velünk a soproni csapat edzői stábja: miközben a Fradi lányai megnyerték a vágsellyei Nemzetközi...

Az év legaranyosabb történetét osztotta meg velünk a soproni csapat edzői stábja: miközben a Fradi lányai megnyerték a vágsellyei Nemzetközi Diáklány Torna küzdelmeit, nem feledkeztek meg a dunántúliakról se. Fairplay.Az év legaranyosabb történetét osztotta meg velünk a soproni csapat edzői stábja: miközben a Fradi lányai megnyerték a vágsellyei Nemzetközi Diáklány Torna küzdelmeit, nem feledkeztek meg a dunántúliakról se. Fairplay.

A látszat csal, kedves olvasó: a képen nem a Ferencváros lányai láthatóak, hanem a torna hatodik helyezettje, a Sopron SFAC tagjai – Fradi-mezben.

Történt ugyanis, hogy a soproni lányok a Trencsény ellen léptek pályára, és mivel a SFAC megkülönböztető mezei a csapatbuszban maradtak, két piros mezes csapat küzdött egymás ellen. Horváth Antal, a Sopron edzője így mesélte a történetet:

Körülbelül a hetedik percig kínlódott mindenki (játékos, bíró, néző egyaránt), mikor a Fraditól Mikula Gábor megjelent egy garnitúra zöld-fehér mezzel, és kisegített minket a nehéz helyzetből. Na, ezután húztuk be ezt a meccset.”

A győztes meccs végén a soproni lányok boldogan pózoltak a szerencsehozó Fradi-mezben, ami – nem vitás – valóban varázserővel bír, hiszen a Ferencváros megnyerte az egész tornát.

A torna résztvevői és a sorsolás

Gratulálunk a magyar csapatoknak a szép helytállásért, a Fradinak nagy tapsot küldünk – nem csak a tornagyőzelemért, de a fairplay-díjas tettért is!

A képeket köszönjük Pfandler Zoltánnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik