Werk: Kötény-videót forgattunk Lillafüreden

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.19. 20:11
Hónapok óta tartó szervezkedés után végre összejött a Kötényblog exkluzív forgatása Szász Kittivel – a dolog apró szépséghibája, hogy...

Hónapok óta tartó szervezkedés után végre összejött a Kötényblog exkluzív forgatása Szász Kittivel – a dolog apró szépséghibája, hogy mire mindez megtörtént, a hőmérő higanyszála fájdalmas mélységekbe zuhant. Sebaj, dacolva a faggyal is megcselekedtük, amit a haza megkövetelt, s a legelhagyatottabb helyszínen is sikerült feltűnést keltenünk. Hiába, egy világbajnok mindenhol világbajnok.Hónapok óta tartó szervezkedés után végre összejött a Kötényblog exkluzív forgatása Szász Kittivel – a dolog apró szépséghibája, hogy mire mindez megtörtént, a hőmérő higanyszála fájdalmas mélységekbe zuhant. Sebaj, dacolva a faggyal is megcselekedtük, amit a haza megkövetelt, s a legelhagyatottabb helyszínen is sikerült feltűnést keltenünk. Hiába, egy világbajnok mindenhol világbajnok.

Reggel fél kilencre futnak be a vonataink Miskolcra – itt lakik ugyanis vállalkozó kedvű operatőrünk, vágónk és utómunka-hadseregünk, Szabados Norbert. Azt hittük, csak viccel, amikor telefonon javasolta a síoverallt, mint egyetlen praktikus öltözetet, ám a valóság zordabb, mint hittük. A betont sok helyütt vékony jégréteg borítja. Fagy.

Világbajnoki címe óta Kitti külföldi fellépései egymást érik, így nem volt könnyű időpontot találni, de az állomás mosdója felé tartva azért megállapítjuk, jobban kellett volna erőltetni azt a nyári forgatást. Leperkáljuk a használati díjat, és a kiváló sminkhelyszín mellé bónuszként élvezhetjük a Psota Irén-kinézetű, erősen sminkelt, de egy szál otthonkában üldögélő vécés néni sajátos énekprodukcióját, amely után indokolatlan hangerővel kezdi nézni a Dóra, a felfedező című rajzfilmet.

Az első forgatási helyszín egy lakótelep bitumenpályája, ahol egy idő után egyre több ablak nyílik ki, hogy a lakók jobban szemügyre vehessék: a betonon tényleg egy lány trükközik (ezúton üdvözöljük a miskolci fűtésszolgáltató céget, a megnövekedett számlák utáni százalékot a Kötényblog számlaszámára legyenek szívesek utalni).

Második helyszínünk Lillafüred, ahol a pompás időjárásra való tekintettel kevesebb a turista, mint magyar Ligakupa-meccsen a néző (szerdán, a Vasas-Mezőkövesden kettő vendégdrukkert számoltunk). Kitti, dacolva a jéggel és a mínuszokkal, rendíthetetlenül trükközik, s a Palotaszálló árkádja alatt felhívja magára az intézmény dolgozóinak figyelmét. Kicsit megijedünk, hogy az illetékes elzavar minket, ám reklamálás helyett maga is rögzít pár trükköt a telefonjával, és rohan bemutatni a kollégáknak, mit látott odakint.

Ekkorra már körénk gyűlik egy kisebb kirándulócsoport is, spontán tapssal jutalmazzák Kitti lenyűgöző mozdulatait, az idősebb hölgyek aggódnak, nehogy megfázzon („Szegény kislány, milyen piros az orra!”), egy fiatal srác pedig a következővel búcsúzik: „hát, ma egész más megvilágításba került a szememben a női foci”.

A vízesés tövében jár már háromfős stábunk, amikor a hátunk mögött megáll egy középkorú hölgy – jól láthatóan nem véletlenül került oda. Nemsokára (megvárva a snitt végét, hogy ne zavarjon) lekiált az egy szinttel lejjebb sétáló férjének:

- Gyere ide, itt van az a dekázós bajnoklány, akiről meséltem!

Majd hozzánk fordul, és folytatja:

- Olvastam ám róla, ismerem! Nagyon sokra fogja vinni!

Nos, ebben mi is egészen biztosak vagyunk. Közben felér a férj, udvariasan megkér, hogy fotózzam le őket Kittivel hármasban – ha már semmi sincs náluk semmi, amit hirtelenjében dedikáltathatnának. Hiába, nem számítottak rá, hogy a befagyott vízesés helyett egy világbajnokkal fotózkodhatnak majd.

Mire végzünk a felvételekkel, mindhárman kockára fagyunk, de a végeredmény minden kétséget kizáróan megéri a reszketést. A Kötényblog ezúton is köszöni Szász Kitti önfeláldozó szereplését, valamint Szabados Norbert munkáját, aki idejét, energiáját és testhőmérsékletét nem kímélve vállalta ezt a nemes (és jeges) feladatot. A kész videókat természetesen a Kötényblogon fogom közzétenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik