Ilyenek voltunk a Harmadik félidőben

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.22. 11:11
Felkerült YouTube-csatornánkra a vasárnapi Harmadik félidő extra adása, amelyben szerepel a Kötényblog, Szász Kitti, és dr. Csernus elmondja...

Felkerült YouTube-csatornánkra a vasárnapi Harmadik félidő extra adása, amelyben szerepel a Kötényblog, Szász Kitti, és dr. Csernus elmondja arról is a véleményét, mit gondol a nők szerepvállalásáról a labdarúgásban. Három a kislány (pontosabban négy), szív meg bőrlabda, ezek lesznek.Felkerült YouTube-csatornánkra a vasárnapi Harmadik félidő extra adása, amelyben szerepel a Kötényblog, Szász Kitti, és dr. Csernus elmondja arról is a véleményét, mit gondol a nők szerepvállalásáról a labdarúgásban. Három a kislány (pontosabban négy), szív meg bőrlabda, ezek lesznek.

Íme, a felvétel, s ezúton is köszönjük a Harmadik félidő stábjának, hogy fontosnak tartották a nők és a futball kapcsolatát vizsgálni.Bízunk abban, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.


Az Anima Soud System alapítójáról, Prieger Zsoltról régóta tudom, hogy él-hal a fociért, jómagam is készítettem vele interjút, amelyben elmesélte, vérre menő gombfocibajnokságokat rendeztek kisfiú korában Szombathelyen – ahol természetesen az igazi bőrlabdát is rongyosra rúgták testvérével és barátaikkal. Az MLSZ Bozsik-programjához készült az együttes Szív meg a bőrlabda című dala, amelyben Prieger Fanni ugyan a szövegben fiúkról beszél, a klipben azonban – dicséretes módon – lányokat is bevesznek a játékba, így Kötény-kompatibilis lett a szám.

Itt pedig egy cuki werkfilm is a forgatásról és a szám történetéről:


És íme, egy harmadik meglepi is: Kaján Zsanettet a Kötényblog interjújának köszönhetően felfedezte az RTL Klub Fókusz című műsora, a vele készült kisfilmet itt nézhetitek meg. Hajrá, Zsani!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik