Nyerd meg az U17-es válogatott ajándékát!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.11.01. 00:11
Ők a jövő sztárjai. Az elmúlt hónapokban a Kötényblog komplett olvasótábora szorított értük, ők pedig meghálálták a bizalmat, és kiváló...

Ők a jövő sztárjai. Az elmúlt hónapokban a Kötényblog komplett olvasótábora szorított értük, ők pedig meghálálták a bizalmat, és kiváló sorozatot tudhatnak a hátuk mögött: hét nemzetközi meccsen öt győzelem, tekintélyt parancsoló gólátlag, kiváló játék. Az U17-es válogatott lányai most megköszönik a Kötényblog táborának buzdítását.Ők a jövő sztárjai. Az elmúlt hónapokban a Kötényblog komplett olvasótábora szorított értük, ők pedig meghálálták a bizalmat, és kiváló sorozatot tudhatnak a hátuk mögött: hét nemzetközi meccsen öt győzelem, tekintélyt parancsoló gólátlag, kiváló játék. Az U17-es válogatott lányai most megköszönik a Kötényblog táborának buzdítását.

A csajok útját végigkövettük az algyői, szerbek elleni sikertől a lipóti, osztrákok elleni meccsen át egészen a telki Európa-bajnoki selejtezőkig. Ez alatt az idő alatt igazi drukkerközösséggé fejlődtünk: hol Facebookon, hol itt, de folyamatosan nyomtuk az infókat, aki épp tudott, közvetített, videók, fotók érkeztek a szerzőktől és a szurkolóktól egyaránt.

Ezt a nagyszerű hangulatot először is a lányoknak köszönjük, akik szívüket-lelküket belerakták a játékba, és akikért érdemes szorítani. A Hevesi Tamás szövetségi edző által dirigált lányok azonban nem csak a pályán, de azon kívül is igazi sportemberek: a Kötényblog olvasóit egy kis ajándékkal szerették volna meglepni.


Az Eb-selejtezőkön játszó csapat tagjai közül valamennyien aláírták ezt a plakátot, amelyet Faltusz Viki közreműködésével nekünk ajándékoztak, hogy kisorsolhassuk olvasóink között. Ha nyerni szeretnél, egyszerű a dolgod (a roppant nehéz kérdéshez segítséget fent találsz):

1. Ha még nem tetted volna, lájkold a Kötényblogot Facebookon!


2. Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy értesíthessünk, ha nyertél!

FIGYELEM!

A JÁTÉK LEZÁRULT, A NYERTEST ÉRTESÍTETTÜK. AMENNYIBEN 10-ÉN 22:00-IG NEM JELENTKEZIK NYEREMÉNYÉÉRT, AZT ÚJRASORSOLJUK.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, és a nyereményjátékon kívül másra nem használjuk fel. A játékosok jelentkezési sorrendben sorszámot kapnak, a nyertest pedig sorszáma alapján választjuk ki, egy random számgenerátorral. A szerencsés nyertest az általa megadott email-címen értesítjük, és nevét Facebookon is kiírjuk. A játék 2011. november 7-én, 22:00-kor zárul.Ha a nyertes 2011. november 10-én 22:00-ig nem jelentkezik, a nyereményt újrasorsoljuk.

Sok sikert kívánunk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik