A Honvéd gondol a nőkre is

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.10.11. 12:10
Igazán dicséretes gesztus, ezért feltétlenül megosztjuk: a Honvéd juttatta el hozzánk az alábbi felhívást, kihangsúlyozva, hogy a férfi drukkerek...

Igazán dicséretes gesztus, ezért feltétlenül megosztjuk: a Honvéd juttatta el hozzánk az alábbi felhívást, kihangsúlyozva, hogy a férfi drukkerek mellett nagyon szívesen látnának női bérleteseket is. Kedvezményes, bárki számára elérhető bérletekről van szó (a képen szereplő kitétellel ellentétben nem csak diákoknak!), pontos részletek és további árengedmények a hajtás után.Igazán dicséretes gesztus, ezért feltétlenül megosztjuk: a Honvéd juttatta el hozzánk az alábbi felhívást, kihangsúlyozva, hogy a férfi drukkerek mellett nagyon szívesen látnának női bérleteseket is. Kedvezményes, bárki számára elérhető bérletekről van szó (a képen szereplő kitétellel ellentétben nem csak diákoknak!), pontos részletek és további árengedmények a hajtás után.

És hogy nézzük a tényeket: a 72h.com standján, az Allee főbejáratánál található körpultban lehet megvenni a bérleteket. Áruk 6225,- helyett 2900,- Ft, ha pedig a vásárló bemondja a jelszót (focifesztivál), akkor 2500,- Ft-ba kerül csak. A bérletek száma korlátlan.

Köszönjük a Honvédnak, hogy külön fontosnak tartotta a hölgyekhez is eljuttatni az információt. Reméljük, a többi magyar klub is ellesi a jó példát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik