Bajnok az Arsenal, szavazz a hónap legszebb góljára!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.09.06. 13:09
Angliában lezárult a WSL történetének első kiírása. Megmutatjuk, hogyan ünnepelte bajnoki címét az Arsenal, és elhoztuk a legszebb augusztusi...

Angliában lezárult a WSL történetének első kiírása. Megmutatjuk, hogyan ünnepelte bajnoki címét az Arsenal, és elhoztuk a legszebb augusztusi WSL-gólokat. Parádés átemelés, okosan csavart labda vagy tanítani való szabadrúgás - szerinted melyik a legszebb? Szavazz!Angliában lezárult a WSL történetének első kiírása. Megmutatjuk, hogyan ünnepelte bajnoki címét az Arsenal, és elhoztuk a legszebb augusztusi WSL-gólokat. Parádés átemelés, okosan csavart labda vagy tanítani való szabadrúgás - szerinted melyik a legszebb? Szavazz!

Jayne Ludlow, Katie Chapman és Faye White

Amy Kane egyébként egy hónappal ezelőtt is versenyben volt, sőt, nyert, mégpedig ezzel a pöpec kis góllal:

Miután tehát az utolsó fordulóban az Arsenal 3-1-re megverte a Liverpoolt, a lányok megnyerték a WSL történetének első kiírását. Laura Harvey, az Ágyúslányok edzője így nyilatkozott a futballtörténelmi sikerről:


"Egyértelműen karrierem csúcspontja ez. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert rengeteg munkánk fekszik ebben a bajnoki címben, és a liga erőviszonyai rettentő kiegyenlítettek."



Az FA példamutatóan bánik a női Szuperligával: nem csupán jó minőségű összefoglalókkal szolgálja a ki a közönséget, de a legszebb találatokra szavazni is lehet a liga hivatalos Facebook-oldalán. Követendő példa!

Másik mentsvárunk, az ESPN UK pedig igazán kitett magáért: negyvenperces összefoglaló, nem csak megszállottaknak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik