Szász Kitti világbajnok!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.08.16. 20:08
Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Csehországban megrendezett freestyle futball-világbajnokság női kategóriájának győztese a Kötényblog...

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Csehországban megrendezett freestyle futball-világbajnokság női kategóriájának győztese a Kötényblog által nemrégiben bemutatott Szász Kitti! Kitti, fogadd üdvözletünket és gratulációnkat, nagyon büszkék vagyunk rád! (Azt illik megjegyezni, hogy a világ freestyle futball-trónján immár mindkét fronton magyar ül, ugyanis a férfi világbajnok nem más, mint Kovács Péter, azaz Petike!)Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Csehországban megrendezett freestyle futball-világbajnokság női kategóriájának győztese a Kötényblog által nemrégiben bemutatott Szász Kitti! Kitti, fogadd üdvözletünket és gratulációnkat, nagyon büszkék vagyunk rád! (Azt illik megjegyezni, hogy a világ freestyle futball-trónján immár mindkét fronton magyar ül, ugyanis a férfi világbajnok nem más, mint Kovács Péter, azaz Petike!)



Íme a győztes battle a francia Mélody ellen:


Az egyik legolvasottam freestyle-honlap egyébként jó érzékkel már augusztus elején írt Kittiről, a legnagyobbak között említve nevét (egyedüli nőként):

Az egyik legolvasottam freestyle-honlap egyébként jó érzékkel már augusztus elején írt Kittiről, a legnagyobbak között említve nevét (egyedüli nőként):

Megkérdeztük a cseh szervezőket, hogy zajlott a verseny és mit gondolnak Kitti győzelméről:

"Ez volt az első világbajnokság, amely mindenki számára nyitott volt, és mivel négy női indulónk is volt, úgy gondoltuk, indítunk egy női kategóriát is, ezt nyerte meg Kitti. Sajnos kevés lány űzi világszinten is ezt a sportágat, pedig Kitti példája jól mutatja, mennyire ügyesek tudnak lenni benne. Kitti sok fiút is simán lenyomott volna, fantasztikus trükköket mutatott be!"


Megjegyzés: mivel a freestyle futballnak még kicsit kuszák a hivatalos szálai, több, párhuzamosan futó világbajnokság is létezik, ezek egyike az idei csehországi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik