Női kosárlabda NB I: újabb két évig a Huntherm lesz a DVTK névadó szponzora – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.10.01. 19:02
A megállapodást kedden jelentették be a felek (Fotó: dvtk.eu)
A bajnoki címvédő diósgyőri női kosárlabdacsapat a következő két évben is DVTK Huntherm néven szerepel. Az együttműködés folytatását a Huntherm központjában tett gyárlátogatás alkalmával jelentették be a felek kedden – adta hírül a klub hivatalos honlapján.

A tájékoztatásból kiderült, hogy a két fél már a 2021–2022-es idényben is kapcsolatban állt egymással, amelyet a 2022–2023-as idényben fűzött szorosabbra. A csapat az együttműködés kezdete óta egyre szebb sikereket ér el, olyannyira, hogy a mostani idényt a magyar bajnoki cím védőjeként valamint Euroliga résztvevőként kezdheti meg. 

A diósgyőri együttes tagjai kedden gyárlátogatáson vettek részt a Huntherm felsőzsolcai központjában a bajnoki rajt előtt, ekkor jelentették be a felek a közös munka folytatását. A gyárlátogatás során a játékosok betekintést nyerhettek a névadó támogató mindennapjaiba is. 

A Huntherm Consulting Kft. egyébként a műanyag nyílászárók értékesítésére, és az ehhez kapcsolódó egyéb szakmai szolgáltatásokra szakosodva alakult, a munkavégzés során a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatokat a magyar tradíciókkal ötvözik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik