Távozik Szekszárdról az Eb-győztes kosárlabdázó

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 12:42
Krnjics Szara távozik Szekszárdról (Fotó: Dömötör Csaba)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő TARR KSC Szekszárd hivatalos közösségi oldalán tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok irányítójával, a szerb-magyar Krnjics Szarával.

Az újvidéki születésű Krnjics a ZSKK Vojvodinától igazolt Magyarországra még 2008-ban, amikor a Pécs szerződtette, majd három évvel később tette le a magyar állampolgársági esküt.

A kosárlabdázó a baranyaiaktól 2011-ben igazolt Sopronba, ahonnan 2017-ben távozott Szekszárdra, de a tolnaiaknál első körben nem töltött sok időt, ugyanis egy évvel később a Győr szerződtette. A szerb-magyar kosárlabdázó 2019 novemberében tért vissza Szekszárdra, melyet az óta erősített.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a Tolna vármegyeiek megújult kerettel készülnek az Euroliga selejtezőire, s ennek kapcsán Szabó Gergő klubigazgató közölte, Krnjics játéka kétséges a sorozatban, az ő sorsáról a napokban döntenek.

Nos, nem sokkal később a Szekszárd hivatalos felületein tudatta, hogy közös megegyezéssel felbontotta a 33 éves, 193 centiméter magas játékos szerződését.

Krnjics összesen hét idényt töltött Szekszárdon, amellyel Magyar Kupát nyert, négyszer lett ezüst- és egyszer bronzérmes az NB I-ben, tagja volt az Európa-kupában bronzérmes és az Euroliga-részvételt kivívó csapatnak is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik