Férfi kosár: „bemutatott” a szurkolóknak a Szolnok amerikai légiósa

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.07. 11:15
Demajeo Wigginsnek beszóltak a szolnoki szurkolók, válaszul „bemutatott” nekik az amerikai légiós (Fotó: Földi Imre)
Meglepetésre a hazai pályán játszó Budapesti Honvéd SE 91–77-re nyert a Szolnoki Olajbányász ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján. A Tisza-partiak néhány szurkolója és amerikai légiósa, Demajeo Wiggins sem viselte jól a vereséget, a drukkerek ugyanis inzultálták a játékost, aki erre „bemutatott” nekik.

A szoljon.hu információi szerint a mérkőzés végén, az öltözőbe vonuláskor néhány csalódott szolnoki szurkoló szóban inzultálta a csapat amerikai centerét, Demajeo Wigginst, aki válaszként „bemutatott” nekik – az eset miatt közleményt adott ki a klub.

„Tisztelt Olajbányász Szurkolók!
Múlt hét szombaton egy mindannyiunk számára érzékeny, fájó vereséget szenvedett csapatunk a Budapesti Honvéd SE otthonában. A mérkőzést követően a csapat öltözőbe való bevonulásakor Demajeo Wiggins játékosunkat ért inzultáció során a játékos nem megfelelő magatartást tanúsított a szurkolóink felé.
Klubunk a vétség kiértékelésekor figyelembe vette a játékos szerződésében és a klub fegyelmi szabályzatában foglaltakat. A szükséges szankciókat meghoztuk, melyről a játékos ügynökét és a játékost tájékoztattuk.
Szolnoki Olajbányász
Demajeo Wiggins szavai a történtekkel kapcsolatban:
„A Budapesti Honvéd SE elleni mérkőzés végén az érzelmeim elragadtak, de én továbbra is a legjobb módon szeretném képviselni a csapatomat. Remélem, hogy magunk mögött tudjuk hagyni a történteket és mint minden csapattársam, én is a legjobbamat fogom nyújtani a klub jövőbeli sikeréért.”


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik