Videó: az olaszok NBA-sztárja fatális hiba miatt marad le az Eb-ről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.31. 10:52
Az augusztus 31-én kezdődő férfi kosárlabda Európa-bajnokságra készülő olasz válogatott legjobb játékosa, Danilo Gallinari felkészülési mérkőzésen összeverekedett ellenfelével – a bunyóban eltört az egyik ujja, így a kontinensviadalról is lemarad.



A nyáron a Los Angeles Clippershez szerződő, egyébiránt pedig az Eb-re készülő Olaszország legjobb játékosa, Danilo Gallinari a Hollandia elleni vasárnapi felkészülési mérkőzésen vett elégtételt Jito Kokon, aki egy lepattanócsatában odanyomott egyet az olasznak.

Az Olasz Kosárlabda-szövetség hétfőn bejelentette, hogy a 28 éves erőcsatárnak az ütés következtében eltört a jobb hüvelykujja, a felépülés várható időtartama pedig legalább 40 nap, így lemarad a kontinenstornáról. Gallinari helyét már át is vette a keretben a Dolomiti Energia Trento játékosa, Diego Flaccadori.

Mint ismert, az Európa-bajnokságon a magyar válogatott is részt vesz, ám a csoportkörben még nem találkozhat az olaszokkal, a squadra azzurra ugyanis Izraelben játszik a csoport házigazdájával, Litvániával, Németországgal, Ukrajnával és Grúziával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik