Női kosár: Latoya Williamst elengedi a PEAC-Pécs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.30. 16:48
A PEAC-PÉCS női kosárlabdacsapatának amerikai centere, Latoya Williams kihagyta a legutóbbi, DVTK elleni rangadót is, a klub pedig ma arról adott tájékoztatást, hogy felfüggeszti a játékossal való szerződését, és hazaengedi őt.

 

A pályán kulcsfontosságú szerepet betöltő kosaras az idei naptári évben a bokasérüléséből adódóan szinte egyáltalán nem tudott edzésmunkát végezni. A meccseket vállalta, és ott igyekezett is a tőle telhető legjobbat nyújtani, de az edzésmunka hiánya nyilvánvalóan kihatott a teljesítményére és egyéb megnyilvánulásaira is.

„Sem mi, sem ő nem volt elégedett azzal, amit ebben a naptári évben produkált, és ez láthatóan őt is zavarta. Nem érezte jól magát ebben a helyzetben, és kérte tőlünk, hogy engedjük haza. Úgy döntöttünk, hogy teljesítjük a center kérését, akivel a megkötött szerződés pontjait a klub betartotta. Aláírtunk Latoyával egy olyan megállapodást, melynek alapján felfüggesztjük a szerződését, s ha a PEAC-Pécs igényli, akkor február 24-ig visszajön Pécsre, és a csapat szolgálatába áll. A játékos szombaton utazik haza, mi pedig keressük a klub számára legelőnyösebb megoldást ebben a helyzetben” – mondta Mészáros Zalán, a klub ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik