Női kosárlabda: „Iványi Pécse" Komlón vagy Mislenyben is kiköthet

2012.08.22. 14:36
Kedden megtartotta első edzését a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapata a Nagy Lajos Gimnázium sportcsarnokában, amely a felkészülést Iványi Dalma vezetésével kezdte meg, de az együttest szeptember elsejétől Farkas Sándor veszi át. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy a meccseit hol játssza a csapat.

Kedden Iványi Dalma vezetésével Pécsen, a Nagy Lajos Gimnázium sportcsarnokában kezdte meg a felkészülést PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapata. Jövő héttől azonban nem használhatja a csapat a csarnokot, így nem tudni, hol készül majd, és azt sem tudni, hol játssza a bajnoki meccseit, ugyanis a városi csarnokot, a Lauber Dezső Sportcsarnokot a másik pécsi csapat, a PEAC használja majd.

A bama.hu Baranya megyei hírportál idézi Sterbenz Tamást, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkárát, aki elmondta, a csapatot működtető Bácsbasket Kft. az NB I-es nevezésében még csak a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokot említi, de azóta már öt tervezet van, mert a városi sportcsarnokot nem bérelheti a klub.

A bama.hu úgy tudja, komlói és a kozármislenyi létesítmény is található a felsoroltak között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik