Dallasi kosárgála: Josh Howard közel járt az ötven ponthoz a Jazz ellen

Vágólapra másolva!
2007.12.09. 09:06
Látványos mérkőzésen múlta felül a Dallas Mavericks a Utah Jazzt 125-117-re az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati összecsapásán. A Denver otthon nyert szoros meccsen, a Phoenix a "sereghajtó" Minnesota ellen veszített. A Boston és a Cleveland hozta formáját, előbbi simán győzött Chicagóban, utóbbi továbbra is csak vergődik LeBron James nélkül, most a Bobcats profitált ebből.
Josh Howard napja volt
Getty Images
Josh Howard napja volt
Josh Howard napja volt
Getty Images
Josh Howard napja volt

Valóságos kosárgálát hozott a Utah Jazz dallasi vendégjátéka, a közönség csak ámult Josh Howard és Deron Williams teljesítményén a 242 pontot hozó mérkőzésen. A hazaiak sztárja 47 pontja mellett 10 lepattanóval is büszkélkedhetetett, a túloldalon Williams 41-ig jutott. Howard csupán hat ponttal maradt el a klubcsúcsot jelentő 53 ponttól.

A texasiaknál Dampier, Terry és Harris is elemében volt, így Dirk Nowitzkinek különösebben nem is kellett megerőltetnie magát, a második negyed ötödik percéig be sem talált, végül 16 ponttal zárt az MVP.

Allen Iverson és Kenyon Martin szállította a sikert a Denver Nuggetsnek, amely a vártnál nehezebben fektette két vállra a Sacramento Kingst.

Al Jefferson karrierje legeredményesebb teljesítménye kellett ahhoz, hogy a Minnesota Timberwolves megszerezze idei harmadik győzelmét a Phoenix Suns ellen. A 32 pontig és 20 lepattanóig jutó játékos segítségével 100-93-as hazai meglepetésssiker született.

Egész egyszerűen gyalázatos a Knicks produkciója ebben az idényben, hosszú füttykoncertek kísérték a végül 28 pontos hazai vereséggel végződő Philadelphia elleni meccset New Yorkban.

A Boston és a Cleveland hozta formáját. Előbbi simán nyert Chicagóban, utóbbi továbbra is csak vergődik LeBron James nélkül, most a Bobcats profitált ebből.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

SZOMBATI JÁTÉKNAP
Dallas Mavericks Utah Jazz 125-117
Minnesota Timberwolves Phoenix Suns 100-93
Denver Nuggets Sacramento Kings 101-97
Atlanta Hawks Memphis Grizzlies 86-78
New York Knicks Philadelphia 76ers 77-105
Chicago Bulls Boston Celtics 81-92
Charlotte Bobcats Cleveland Cavaliers 96-93
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik