LeBron James vezette győzelemre a csapatát

(S. D.)(S. D.)
Vágólapra másolva!
2007.02.10. 09:14
Kikaptt a Miami Heat a Cleveland Cavaliers otthonában a az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A találkozó legeredményesebb kosarasa a 29 pontot szerző LeBron James volt.
Anderson Varejao küzdeni tudására nagy szükség volt
Anderson Varejao küzdeni tudására nagy szükség volt
Anderson Varejao küzdeni tudására nagy szükség volt
Anderson Varejao küzdeni tudására nagy szükség volt

A Cleveland csapatához látogatott, és ki is kapott a Miami az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A találkozó legjobbja a 29 pontot szerző (ebből 16-ot a második félidőben) LeBron James volt. A remek képességekkel megáldott kosaras huszonkét dobásásból tizenkettő célba ért, szerzett hét lepattanót és kiosztott hat gólpasszt.

A Miami öt megnyert találkozó után kapott ki.

Kobe Bryant ezúttal nem a győztes csapatban volt
Kobe Bryant ezúttal nem a győztes csapatban volt

Négypontos vereséget szenvedett a Los Angeles Lakers a Toronto Raptors vendégeként. Kobe Bryant a találkozó utolsó másodperceiben hárompontos dobást hibázott. A zsinórban ötödik győzelmét szerző kanadai csapat legjobbja Chris Bosh volt, aki 29 ponttal és 11 lepattanóval segítette győzelemhez csapatát. Nem csoda hát, hogy az Air Canada Center közönsége a mérkőzés vége felé folyamatosan az MVP kiáltással buzdította Bosht.

A Raptors 23 veresége mellet már 27 győzelmet számlál az idei szezonban, tavaly ugyanennyi diadalhoz 80 mérkőzésre volt szüksége a csapatnak.

Az Orlando Magic remek mérkőzésen, szoros csatában múlta fölül a San Antonio Spurs gárdáját. A félidőben még 11 ponttal vezető Spurs vesztét a Jameer Nelson okozta. A kosaras 31 ponttal idénybeli legjobbját érte el, ráadásul pontjai nagy részét - szám szerint 24-et - a második félidőben szerezte.

A mindent eldöntő kétpontos találatot Dwight Howard szerezte az utolsó másodpercben. A Magic három elveszített mérkőzés után tért vissza a helyes útra.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

ALAPSZAKASZ, 99. JÁTÉKNAP
Toronto Raptors – Los Angeles Lakers 96-92
Philadelphia 76ers– Los Angeles Clippers 89-90
Charlotte – Portland TrailBlazers 100-108
Orlando Magic – San Antonio Spurs 106-104
Indiana Pacers – Denver Nuggets 95-102
Boston Celtics New Jersey Nets 78-92
Cleveland Cavaliers – Miami Heat 103-79
Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves 105-97
Dallas Mavericks– Houston Rockets 95-74
Phoenix Suns – Atlanta Hawks 111-120
Golden State Warriors - Chicago Bulls 123-121
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik