Szívesen látott vendég a SuperSonics

Vágólapra másolva!
2007.02.06. 09:34
Nagyon nem megy a Seattle együtteséneknek idegenben, a SuperSonics sorozatban 15. vereségét szenvedte el vendégként. Hiába vált ki Steve Nash a félidőben, a Phoenix Suns így is győzött Denverben.
Kobe Bryant (jobbra) a végén megrázta magát, és 27 ponttal zárt
Reuters
Kobe Bryant (jobbra) a végén megrázta magát, és 27 ponttal zárt
Kobe Bryant (jobbra) a végén megrázta magát, és 27 ponttal zárt
Reuters
Kobe Bryant (jobbra) a végén megrázta magát, és 27 ponttal zárt

Pedig Bob Hill mindent megpróbált. A Seattle edzője a mérkőzés előtt igyekezett felrázni tanítványait, akik emberemlékezet óta nem nyertek saját otthonuktól távol. A szakvezető kirakott egy papírt a washingtoni öltöző falára, és arra nagybetűvel ráírta: a Seattle sorozatban 14 meccset vesztett idegenben.

Carmelo Anthonyt próbálja szerelni Shawn Marion és Marcus Banks
Reuters
Carmelo Anthonyt próbálja szerelni Shawn Marion és Marcus Banks
Hillnek azonban nem igazán vált be a próbálkozása: bár a SuperSonics a hosszabbítást kiharcolta a fővárosban, végül mégiscsak elszenvedte 15. vereségét.

A vendégjátékosok nem tudtak mit kezdeni Caron Butlerrel, aki 38 pontot szerzett, és a Washington még azt is elbírta, hogy Antawn Jamison több mint hat hétre kidőlt térdsérülés miatt.

A New Jersey két nap alatt másodszor vérzett el hosszabbításban: az Atlanta után ezúttal a Philadelphia tréfálta meg őket. A 76ers együttesében Andre Iguodala 23 pontot szerzett, kiosztott 15 asszisztot, valamint 7 lepattanót is begyűjtött.

Bár Steve Nash a második félidőben nem játszhatott vállsérülése miatt, a Suns így is nyert Denverben. A Nuggetsben Carmelo Anthony hiába ért el tripla-duplát (31 pont, 10 lepattanó, 10 gólpassz), Amare Stoudemire rajta is túltett a 36 pontjával és 13 lepattanójával.

A Lakers Atlantában nyert, miután Kobe Bryant az utolsó negyedben megrázta magát: a kaliforniaiak szupersztárja 27 pontjából 11-et dobott a mérkőzés ezen szakaszában.

A Chicago Bulls a Utah Jazz otthonában kapott ki, a hazaiakat még az sem hátráltatta, hogy Carlos Boozer nem játszhatott. A hajrában Mehmet Okur vitte a hátán a Jazzt, a csapat utolsó 14 pontjából 12-t ő szerzett.

Hazai pályán nyert a Miami, amely sorozatban negyedszer diadalmaskodott. A Heatben Dwyane Wade 27 ponttal zárt, és Shaquille O’Neal visszatérése óta most volt a legeredményesebb: 22 pontot szerzett.

Indianapolisban végig fújolták egykori játékosukat, Stephen Jacksont a hazai nézők, de a Golden State kosarasa nem zavartatta magát, 36 ponttal szomorította a Pacers szurkolóit.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

ALAPSZAKASZ, 95. JÁTÉKNAP
Sacramento Kings-New Orleans Hornets 105-99
Atlanta Hawks-Los Angeles Lakers 83-90
Indiana Pacers-Golden State Warriors 98-113
Philadelphia 76ers-New Jersey Nets 100-98 - hosszabbítás után
Washington Wizards-Seattle SuperSonics 118-108 - hosszabbítás után
Miami Heat-Charlotte Bobcats 113-93
Houston Rockets-Minnesota Timberwolves 105-77
Denver Nuggets-Phoenix Suns 108-113
Utah Jazz-Chicago Bulls 100-95
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik