Wylie a bajnok új centere

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2005.01.04. 22:21
Címkék
Szerkezetátalakítást hajtott végre a Kaposvár férficsapata: Jibrahn Ike helyett Joe Wylie-nak kínált szerződést.
Íme a részletek: Kmézics Zorán, a bajnoki címvédő szakvezetője nem igazán volt megelégedve az exkörmendi hátvéd teljesítményével, akinek így nem hosszabbították meg a december végén lejáró szerződését. Mindenz egyszersmind azt is jelentette, hogy amerikai centert is igazolhattak (mint ismert, David Moseley személyében már van egy tengerentúli kosarasuk a somogyiaknak), s meg is tették. Az új középjátékos neve nem cseng idegenül, hiszen Wylie nem is olyan régen még Debrecenben pattogtatott.
"Szinte minden vesztes meccsünkön elbuktuk a lepattanóharcot, ezért lépnünk kellett - újságolta Kovács László, a KKK ügyvezető elnöke. - Gyengék voltunk centerben, ez az igazság, és nagyon remélem, Wylie-val jóval hatékonyabbak leszünk, s a szlovén Kuncot is jobban tudjuk majd használni. Az évad végéig szóló szerződést kötöttünk a harminchat esztendős amerikai játékossal, aki, ha minden igaz, a Körmend elleni meccsen már pályára léphet nálunk."
A kaposváriakkal kapcsolatos hír az is, hogy hamarosan újrakezdheti az edzéseket Dzunics Braniszlav is. Orvosai szerint a ragyogó hátvéd Achílles-ina ismét terhelhető, azaz nem kizárt, hogy rövid időn belül pályára léphet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik