Dávid Kornél remekelt

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2004.11.11. 22:37
Címkék
Mindig csak Euroliga-mecscseket kellene játszania Dávid Kornélnak. A Tau magyar centere ugyanis lényegesen jobb teljesítményt nyújt a nemzetközi porondon, mint a spanyol bajnokságban.
Ezúttal a Málagát győzték le a baszkok (83-79), méghozzá honfitársunk remeklésének köszönhetően: a 21 percet pályán töltő Dávid 15 pontot (6/9 a mezőnyből, 3/3 a büntetővonalról) és öt lepattanót tett be a közösbe. "Látszott valami fejlődés a csapaton, talán hatott a meccs előtti megbeszélés - mondta a vitóriai légiós. - Mostanság elég nagy káosz uralkodik nálunk, ennek a számlájára írható a zsinórban elszenvedett három bajnoki vereség. Az a helyzet, hogy néhányan túlságosan önállóan kosárlabdáznak."
Nem sikerült megismételnie a múlt heti játékát a horvát Cibonának, így a görög Olympiakosz győzni tudott Zágrábban (64-60). Kevés lehetőséget kapott a hazaiak magyarja, Báder Márton: 14 perc alatt négy pont és egy lepattanó fűződött a nevéhez. Még ennyit sem játszhatott Németh István, a Prokom Trefl magyarja, aki lovaglóizom-húzódása miatt volt kénytelen kihagyni a Real elleni derbit (61-69). ---- E ---- A
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik